KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Säästötilien suosio kasvaa kilpailun kiristyessä – Bigbank tarjoaa 3,70 prosentin koron säästötilille

Suomalaisilla matalakorkoisilla käyttötileillä makaa edelleen kymmeniä miljardeja euroja.

”Pääasialliseksi syyksi tähän voi mainita niin sanotun nollakorkomaailmaan, johon olimme ehtineet jo tottua – suomalaiset eivät odota tuottoa käyttötileillään oleville varoille”, kommentoi Inka Hedenstam, Bigbank AS Suomen sivuliikkeen maajohtaja.

”Perinteisillä pankeilla ei ole viime vuosina ollut painetta maksaa korkoa asiakkaidensa rahoille. Olemme kuitenkin iloksemme huomanneet, että kilpailun lisääntyessä suomalaiset ovat aktivoituneet etsimään rahalleen parempaa tuottoa”, Hedenstam jatkaa.

Markkinoilta löytyy tänä päivänä useita FinTech-yhtiöitä, jotka tarjoavat kilpailukykyistä korkoa asiakkaiden tilivaroille. Kansainvälisesti mielenkiintoisena trendinä Hedenstam pitää myös Big Techin tuomaa kilpailua.

”Applen huhtikuussa 2023 lanseeraama säästötili osoittautui valtavaksi hitiksi Yhdysvalloissa. Big Techin tulo markkinoille saattaa laukaista nopean muutoksen finanssialalla lähitulevaisuudessa”, toteaa Hedenstam.

Nollakorkomaailman jäätyä historiaan suomalaisille tarjoutuu hyviä mahdollisuuksia  siirtää varojaan tuottavampiin vaihtoehtoihin, säästötileille tai määräaikaistalletuksiin.

Bigbank AS Suomen sivuliikkeen maajohtaja Inka Hedenstam.

”Bigbankissa tarjoamme kilpailukykyisen 3,70 prosentin koron säästötilille. Tili on täysin maksuton, eikä siinä ole nostorajoituksia. Talletussuoja turvaa 100 000 euroon saakka tehdyt talletukset. Tuote on osoittautunut hitiksi – olemme saaneet erittäin positiivista palautetta asiakkailtamme. Erityisesti nuoria asiakkaitamme kiinnostaa säästötilimme”, Hedenstam sanoo.    

Hdenestamin mukaan verkkopankin kautta on mahdollisuus seurata likvideille varoille kertyvää tuottoa.

”Kannustammekin suomalaisia siirtämään varansa matalakorkoisilta käyttötileiltä joustavaan ja tuottavaan säästötiliin.”    

Lue lisää Bigbankin säästötilistä tästä linkistä.

Kommentoi
Ylös
>