KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Nosta henkilökohtaista tyyliäsi asusteilla: parhaat vinkit

Asusteet voivat olla voimakas tapa ilmaista omaa tyyliäsi ja lisätä persoonallisuutta pukeutumiseesi.

Oikein valitut ja harkitut asusteet voivat nostaa asusi tasoa ja tehdä vaikutuksen. Tässä artikkelissa katsomme, miten voit nostaa henkilökohtaista tyyliäsi hyvin valituilla asusteilla. Opit valitsemaan oikeat asusteet eri tilanteisiin ja luomaan kokonaisuuksia, jotka heijastavat omaa ainutlaatuista tyyliäsi.

Asusteet ovat olennainen osa pukeutumista, ja ne voivat tehdä suuren eron asun kokonaisvaikutelmaan. Oikeanlaiset asusteet voivat korostaa positiivisia piirteitäsi ja lisätä asusi tyylikkyyttä. Lisäksi asusteet tarjoavat mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuutta ja luovuutta. 

Valitse oikeat asusteet tilanteen mukaan

Oikeanlaisten asusteiden valitseminen tilanteen mukaan on tärkeää, jotta voit luoda tasapainoisen ja tyylikkään kokonaisuuden. Jos esimerkiksi Helsinki hotelli isännöi tilaisuuksia, haluat pukeutua näyttävästi ja klassisesti tapahtumaan.

Esimerkiksi seuraavia asusteita käyttämällä voit nostaa oman henkilökohtaisen tyylisi ihan uudelle tasolle.

Kaulakorut ja rannekorut

Kaulakorut ja rannekorut voivat lisätä asuun naisellisuutta ja tyylikkyyttä. Valitse korut, jotka sopivat asusi väritykseen ja tyyliin. Esimerkiksi kullanväriset korut voivat tuoda lämpöä asuun, kun taas hopeiset korut voivat tuoda raikkautta ja eleganssia.

Esimerkiksi Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät erinomaisia kaulakoruja, rannekoruja ja muita koruja täydentämään asukokonaisuuksia. Korut ovat myös erinomainen lahjaidea naiselle.

Rannekellot

Rannekello on yksi parhaista asusteista. Niin miehet kuin naiset voivat uudistaa asuaan lisäämällä asuun mukaan rannekellon, joka sopii tilaisuuteen. Rannekello voi olla hyvä asuste niin arkeen kuin juhlaan.

Huivit ja kaulukset

Huivit ja kaulukset ovat monikäyttöisiä asusteita, jotka voivat antaa asulle erilaisia ilmeitä. Voit käyttää huivia kaulassa, hiuksissa tai laukun koristeena. Valitse huivi, joka sopii asusi värimaailmaan ja lisää siihen kiinnostavaa yksityiskohtaa. Kannattaa tarkistaa eri tuotemerkit netistä.

Vyöt

Vyöt voivat olla tehokas tapa muokata asun siluettia ja korostaa vyötäröä. Valitse vyö, joka sopii sekä asusi tyyliin että värimaailmaan. Esimerkiksi leveä vyö voi tuoda asuun voimakkuutta ja muotoa, kun taas ohut vyö voi olla hienovaraisempi valinta.

Myös miehet voivat helposti hyödyntää vöitä asukokonaisuuden muokkaamisessa. Vyöt ovat erinomaisia asusteita myös esimerkiksi silloin, jos Oulu hotellit tai muut hienommat paikat ovat kokouspaikkana.

Laukut

Laukut eivät pelkästään ole käytännöllisiä, vaan ne voivat myös täydentää asua ja tuoda siihen persoonallisuutta. Valitse laukku, joka sopii sekä asusi tyyliin että käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi olkalaukku voi olla rento valinta arkeen, kun taas pieni käsilaukku voi olla tyylikäs valinta juhlatilaisuuksiin.

Esimerkiksi monet Black Friday tarjoukset voivat sisältää jopa merkkilaukkuja suurilla alennuksilla.

Hatut ja päähineet

Hatut ja päähineet voivat olla tyylikkäitä ja käytännöllisiä asusteita erityisesti ulkoiluun ja aurinkosuojaksi. Valitse hattu tai päähine, joka sopii kasvonmuotoosi ja asusi tyyliin. Esimerkiksi leveälierinen olkihattu voi tuoda rentoutta ja kesäistä tunnelmaa asuun.

Hattu voi olla myös hyvä lahjaidea raskaana olevalle äidille.

Hattujen käyttäminen on myös miehille helppo tapa tuoda ryhtiä asuun. Hattu voi olla jopa hyvä isänpäivälahja isälle.

Luo kokonaisuuksia asusteilla

Asusteiden tarkoitus on täydentää asua ja tuoda siihen lisäulottuvuutta. Voit luoda mielenkiintoisia kokonaisuuksia käyttämällä asusteita eri tavoin. Tässä on muutamia vinkkejä:

1. Värin toistaminen

Valitse asusteita, jotka toistavat asusi pääväriä. Tämä luo harmoniaa ja tasapainoa asuun. Esimerkiksi voit valita huivin, joka toistaa mekon väriä tai vyön, joka sopii housujen sävyyn.

2. Kontrastien luominen

Toinen tapa luoda mielenkiintoa asuun on käyttää kontrasteja. Esimerkiksi voit käyttää huivia tai laukkua, jossa on erilainen väri tai kuviointi verrattuna muuhun asuun. Tämä luo visuaalista kiinnostavuutta ja erottaa asun joukosta.

3. Kerrostaminen

Kerrostaminen on tyylikäs tapa käyttää asusteita. Voit esimerkiksi lisätä kaulakorun huivin päälle tai käyttää useita rannekoruja yhdessä. Tämä luo syvyyttä ja mielenkiintoa asuun.

4. Huomion kiinnittäminen yhteen asusteeseen

Jos haluat korostaa tiettyä asustetta, voit pitää muut asusteet yksinkertaisina ja antaa yhden asusteen loistaa. Esimerkiksi voit käyttää näyttävää kaulakorua yksinkertaisen mekon kanssa tai käyttää värikästä laukkua neutraalien vaatteiden kanssa.

Ylös
>