Yritysuutiset

Turvatiimin näkymät parantumassa

Kotimaassa turvallisuuspalveluja tarjoava Turvatiimi Oyj nostaa ennustettaan vuoden 2013 liiketuloksesta ilman kertaluonteisia eriä.

Yhtiö ennustaa koko vuoden liiketuloksen ilman kertaluonteisia eriä olevan selvästi parempi kuin edellisenä vuonna. Vuoden 2012 liiketulos ilman kertaluonteisia eriä oli tappiolla -1,6 miljoonaa euroa. Liikevaihdon osalta ennuste vuodelle 2013 ei ole muuttunut, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Turvatiimin tilinpäätöstiedotteen yhteydessä annetussa aiemmassa ohjeistuksessa ennustettiin yhtiön liikevaihdon kasvavan jonkin verran ja liiketuloksen ilman kertaluonteisia eriä olevan jonkin verran parempi kuin edellisenä vuonna.

Vuoden 2013 positiiviseen kannattavuuskehitykseen vaikuttavat Turvatiimin mukaan vuoden 2012 toisella vuosipuoliskolla tehdyt kustannussäästö- ja tehostamisohjelmat, onnistunut asiakashallinta uudistetulla palvelulupauksella sekä tehdyt liiketoimintakaupat.

Tilinpäätöstiedotteessaan Turvatiimi kertoi käynnistäneensä mittavan organisaation rakennemuutoksen, joka astui voimaan lokakuun alussa 2012.

Vartiointipalveluiden Turvatiimin markkinatilanne on ollut haastavaa talouden epävarmuudesta ja kovasta hintakilpailusta johtuen tilikauden 2012 aikana.

Yhtiön toiminta on ollut pitkään tappiollista. Vuosien 2007 – 2012 aikana yhtiön nettotulos on ollut koko ajan negatiivinen.

Turvatiimin osake on ns. senttiosake, sillä osake viime aikoina noteerattu noin 0,04 euron tasolla.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös