Yritysuutiset

Nokian Lumia 520 DNA:n ja Elisan myydyin puhelin

Nokia lumia 520Nokian edullisin Lumia-malli oli sekä DNA:n että Elisan myydyin puhelin elokuussa.

Molempien operaattoreiden myydyimmän puhelimen joukosta löytyy elokuussa kaksi Nokiaa. Elisalla kolme myydyintä puhelinta elokuussa olivat Lumia 520, Nokia 301 ja Samsung Galaxy S4. DNA:n myydyimmät olivat puolestaan Lumia 520, Apple iPhone 5 ja Nokia 301.

Lumia 520:n suosion taustalla on edullinen hinta. “Nokian Lumia-mallisto on laajentunut viime kuukausina vastaaviin hintaluokkiin, joissa Android-käyttöjärjestelmän puhelimia on nähty jo pidempään. Tällä hetkellä sekä Windows Phone- että Android-puhelimen saa alle 150 eurolla”, kertoo Elisa lehdistötiedotteessaan.

DNA ei ylisanoja säästele kehuessaan Lumia 520:n myyntilukuja.

”Lumia 520:n myyntivolyymit ovat olleet todella kovia. Se nousi heti myyntiin tultuaan ostetuimmaksi laitteeksi ja listan kärjessä se on pysynyt edelleen. Lumia 520 on Nokian edullisin Windows Phone -älypuhelin. Nokialla on siis nyt oma hittituote”, DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko kertoo.

Älypuhelimien alentuneet hinnat ovat lisänneet niiden suosiota yrityksissä. DNA:n mukaan peruspuhelimet ovat myös yrityksissä yhä nopeammin korvaantumassa älypuhelimilla, mikä näkyy niiden myynnin kehityksessä.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös