Rahastotietoa

Taaleritehtaalta uusi sijoitustuote – kanssasijoittaminen

kanssasijoittaminen yhteistyöSijoitusyhtiö Taaleritehdas tarjoaa uuden kanssasijoittamisen konseptin. Kanssasijoittaminen tulee mahdolliseksi, kun Taaleritehtaan sijoitusyhtiö osti sisäovivalmistaja Matti-Ovi Oy:n osakekannasta 85 prosenttia.

Taaleritehtaan Sijoitustehdas Oy:n lopullinen omistusosuus Matti-Ovi Oy:sta tulee olemaan noin 20 prosenttia, jolloin Matti-Ovi Oy jää Taaleritehdas Oyj konsernin osakkuusyhtiöksi.

Taaleritehdas kertoo yhtiötiedotteessaan, että myyjänä Matti-Ovi-kaupassa toimi Panostaja Oyj ja yksityishenkilöt. Loput osakekannasta jää Matti-Ovi Oy:n toimivan johdon omistukseen. Myytävien osakkeiden kokonaiskauppahinta on alustavasti 3,4 miljoonaa euroa.

Matti-Ovi on massiivipuuovien markkinajohtaja Suomessa, ja sen tavoitteena on voimakas kasvu. ”Taaleritehdas uskoo sisäoviteollisuudessa olevan huomattava potentiaali myös jatkossa, koska liiketoiminta on hyvin paikallista. Ovia ei kannata tuoda Suomeen esimerkiksi Aasiasta suurten logistiikkakustannusten takia. ”

Taaleritehdas tulee tarjoamaan asiakkailleen sijoitusmahdollisuutta Matti-Oveen niin sanotun kanssasijoittamisen konseptin kautta.

Mitä on kanssasijoittaminen?

Ideana kanssasijoittamisessa on, että asiakkaat omistavat sijoituskohteen – tässä tapauksessa Matti-Ovi Oy:n omistusosuuden yhdessä Taaleritehtaan Sijoitustehdas-sijoitusyhtiön kanssa.

Kanssasijoittamista varten Taaleritehdas tulee perustamaan uuden pääomarahaston, Taaleritehtaan Ovi Ky:n.

”Taaleritehtaan kanssasijoittamisenmalli tarjoaa sijoittajille vaivattoman tavan päästä mukaan listaamattomiin liiketoimintayrityksiin. Me huolehdimme analysoinnista, seurannasta ja kohteiden valinnasta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa voimme osallistua suomalaisten yritysten liiketoiminnan vahvistamiseen ja menestystarinoiden rakentamiseen”, Taaleritehtaan toimitusjohtaja Juhani Elomaa kertoo.

Kanssasijoittaminen toimii käytännössä siten, että Taaleritehtaan Sijoitustehdas etsii ja valitsee sopivan sijoituskohteen, ja sijoittaa siihen. Sen jälkeen sijoitusyhtiö tarjoaa sijoituskohdetta myös asiakkailleen, jolloin kanssasijoittaminen toteutuu.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös