Yritysuutiset

Caverion antoi tulosvaroituksen

tulosvaroitus

YIT:stä irtautunut Caverion varoittaa liikevaihdon jäävän ennakoitua heikommaksi loppuvuonna 2013. Kannattavuusnäkymiä yhtiö ei kuitenkaan muuttanut.

Kiinteistötekniikan palveluita tarjoava Caverion arvioi nyt, että vuoden 2013 toisen vuosipuoliskon liikevaihto jää hieman alle aikaisemman ohjeistuksen, ja on noin 1,29 miljardia euroa ja ja käyttökate yli 50 miljoonaa euroa.

Aiemmin yhtiö arvioi, että vuoden 2013 toisella vuosipuoliskolla liikevaihto on yli 1,3 miljardia euroa ja käyttökate yli 50 miljoonaa euroa.

Tulosohjeistuksessa ei ole huomioitu jakautumiseen liittyviä kertaluonteisia kustannuksia eikä mahdollisiin yritysjärjestelyihin tai -kauppoihin liittyviä kustannuksia.

Syynä tulosvaroitukseen ovat muun muassa huollon ja kunnossapidon odotettua alhaisempi liikevaihto joulukuussa sekä Caverionin Saksan projektialoitusten siirtyminen. 

Yhtiön osakekurssi on ollut kovassa nosteessa heti siitä lähtien kun se aloitti itsenäisenä pörssiyhtiönä kesäkuussa 2013. Viimeisen puolen vuoden aikana markkina-arvo on noussut yli 95 prosenttia. Myös analyytikkosuositukset ovat olleet nousussa.

Osakekurssi lähti heti aamusta 9.1. rajuun laskuun.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös