Yritysuutiset

Caverion antoi tulosvaroituksen

tulosvaroitus

YIT:stä irtautunut Caverion varoittaa liikevaihdon jäävän ennakoitua heikommaksi loppuvuonna 2013. Kannattavuusnäkymiä yhtiö ei kuitenkaan muuttanut.

Kiinteistötekniikan palveluita tarjoava Caverion arvioi nyt, että vuoden 2013 toisen vuosipuoliskon liikevaihto jää hieman alle aikaisemman ohjeistuksen, ja on noin 1,29 miljardia euroa ja ja käyttökate yli 50 miljoonaa euroa.

Aiemmin yhtiö arvioi, että vuoden 2013 toisella vuosipuoliskolla liikevaihto on yli 1,3 miljardia euroa ja käyttökate yli 50 miljoonaa euroa.

Tulosohjeistuksessa ei ole huomioitu jakautumiseen liittyviä kertaluonteisia kustannuksia eikä mahdollisiin yritysjärjestelyihin tai -kauppoihin liittyviä kustannuksia.

Syynä tulosvaroitukseen ovat muun muassa huollon ja kunnossapidon odotettua alhaisempi liikevaihto joulukuussa sekä Caverionin Saksan projektialoitusten siirtyminen. 

Yhtiön osakekurssi on ollut kovassa nosteessa heti siitä lähtien kun se aloitti itsenäisenä pörssiyhtiönä kesäkuussa 2013. Viimeisen puolen vuoden aikana markkina-arvo on noussut yli 95 prosenttia. Myös analyytikkosuositukset ovat olleet nousussa.

Osakekurssi lähti heti aamusta 9.1. rajuun laskuun.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2018 Salkkumedia Oy

Ylös