Yritysuutiset

Elektrobit mukaan älykellomarkkinoille

Adidas älykelloOululainen teknologiayhtiö Elektrobit kertoo kehittäneensä Android-pohjaisen tuotealustan älykellomarkkinoille.

Yhtiö kertoo lehdistötiedotteessaan kehittäneensä Android-pohjainen räätälöitävä tuotealusta mahdollistaa kokonaisratkaisujen toimituksen yrityksille, jotka haluavat laajentaa tuotemerkkiensä kattavuutta ja tarjontaansa älykellomarkkinoille.

Alusta mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden tuomisen älykellomarkkinoille nopeammin ja pienentää tuotekehitysriskejä.

Marraskuussa 2013 julkaistu adidas miCoach SMART RUN -älykello on Elektrobitin tuotealustaan perustuva laite. Adidaksen älykello on interaktiivinen valmennussovellus joka tarjoaa reaaliaikaisia valmennuspalveluita ja välineitä urheilusuoritusten mittaamiseen.

”Halusimme toteuttaa markkinoiden edistyneimmän ja intuitiivisimman ranteessa pidettävän juoksuvalmennuslaiteen. EB oli meille ihanteellinen valinta, koska heillä on tarvittava kokemus langattomista teknologioista sekä tuotealusta, jonka avulla SMART RUNin kehitystyö saatiin hyvin liikkeille”, sanoo adidas miCoach-liiketoimintayksikön johtaja Simon Drabble.

NextMarket Insights -tutkimusyhtiön mukaan kiinnostus älykellomarkkinoihin kasvoi selvästi vuonna 2013, Elektrobit kertoo tiedotteessaan.

Oululaisyhtiö ei kuitenkaan ennakoi älykellomarkkinoihin liittyvän liiketoiminnan tuovan merkittävää liikevaihtoa yhtiölle kuluvan tilikauden aikana eikä vaikuttavan merkittävästi yhtiön taloudelliseen asemaan tai kannattavuuteen.

Elektrobin ilmoitus ei aiheuttanut osakemarkkinoilla mainittavaa reaktiota.

Kommentoi
Ylös
>