Yritysuutiset

Elektrobit mukaan älykellomarkkinoille

Adidas älykelloOululainen teknologiayhtiö Elektrobit kertoo kehittäneensä Android-pohjaisen tuotealustan älykellomarkkinoille.

Yhtiö kertoo lehdistötiedotteessaan kehittäneensä Android-pohjainen räätälöitävä tuotealusta mahdollistaa kokonaisratkaisujen toimituksen yrityksille, jotka haluavat laajentaa tuotemerkkiensä kattavuutta ja tarjontaansa älykellomarkkinoille.

Alusta mahdollistaa räätälöityjen tuotteiden tuomisen älykellomarkkinoille nopeammin ja pienentää tuotekehitysriskejä.

Marraskuussa 2013 julkaistu adidas miCoach SMART RUN -älykello on Elektrobitin tuotealustaan perustuva laite. Adidaksen älykello on interaktiivinen valmennussovellus joka tarjoaa reaaliaikaisia valmennuspalveluita ja välineitä urheilusuoritusten mittaamiseen.

“Halusimme toteuttaa markkinoiden edistyneimmän ja intuitiivisimman ranteessa pidettävän juoksuvalmennuslaiteen. EB oli meille ihanteellinen valinta, koska heillä on tarvittava kokemus langattomista teknologioista sekä tuotealusta, jonka avulla SMART RUNin kehitystyö saatiin hyvin liikkeille”, sanoo adidas miCoach-liiketoimintayksikön johtaja Simon Drabble.

NextMarket Insights -tutkimusyhtiön mukaan kiinnostus älykellomarkkinoihin kasvoi selvästi vuonna 2013, Elektrobit kertoo tiedotteessaan.

Oululaisyhtiö ei kuitenkaan ennakoi älykellomarkkinoihin liittyvän liiketoiminnan tuovan merkittävää liikevaihtoa yhtiölle kuluvan tilikauden aikana eikä vaikuttavan merkittävästi yhtiön taloudelliseen asemaan tai kannattavuuteen.

Elektrobin ilmoitus ei aiheuttanut osakemarkkinoilla mainittavaa reaktiota.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös