Markkinakommentit

Katse pitkän aikavälin perustekijöihin

sijoitussuositusVaikka kehittyvien markkinoiden huolet ovat vaimentaneet tunnelmaa markkinoilla, varainhoitoyhtiön Standard Life Investmentsin mielestä sijoittajien pitäisi uskoa edelleen markkinoiden pitkän aikavälin perustekijöihin, jotka tuovat salkuille tuottoa.

Uusimmassa Global Outlook -raportissa varainhoitoyhtiö korostaa, että toisin kuin viime vuosina suurien makrovalintojen merkitys asiakkaiden salkuissa vähenee. Nyt tarvitaan tarkennettuja ratkaisuja.

Yksityissijoittavat etsivät mahdollisuuksia siirtää korkosijoituksiaan osakkeisiin ja kiinteistöihin. Monet eläkesijoittajat taas miettivät joukkolainoihin sijoittamisen ajoitusta vastuiden ja varojen yhteensovittamiseksi tai muista säätelysyistä.

“Pääoman käyttö on noussut ja yritysten luottamus tulevaisuuteen on samalla lisääntynyt. Näin maailmantalouden elpyminen näyttää pysyvän ennallaan vuonna 2014. Meidän mielestämme sijoittajien pitää nyt hajauttaa niin paljon kuin mahdollista ja mieluummin miettiä sijoituksia ilman rajoituksia kuin ostaa kokonaisen indeksin mukaan. Tämän vuoksi rahastomme keskittyvät entistä enemmän eri alueisiin, maihin ja yksittäisiin osakkeisiin”, Standard Life Investmentsin päästrategi Andrew Milligan sanoo.

Standard Life luottaa sijoitusvalinnoissaan edelleen osakkeisiin.

“Markkinanäkemyksemme on pysynyt pääosin ennallaan. Painotamme osakkeita ja kiinteistöjä ja pidämme sijoitukset korkotuotteisiin keveinä. Näemme kuitenkin mahdollisuuksia eurooppalaisissa valtionlainoissa sekä osissa kehittyvien markkinoiden luottojen ja high yield -luottojen markkinoita. Osakkeissa suosimme kehittyneitä markkinoita ja etenkin Yhdysvaltoja ja Isoa-Britanniaa ennemmin kuin kehittyviä markkinoita.”

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös