Yritysuutiset

Fortum ja Cleantech Invest aloittavat yhteistyön

Fortum-energiayhtiö-112014

Lähde: Fortum Oyj.

Fortum ja Cleantech Invest Oyj ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

Yhteistyösopimus koskee yritysten välistä liiketoiminnan kehityksestä, mahdollisista tulevaisuuden cleantech-investointeja sekä tiedonvaihtoa, Fortum kertoo tiedotteessaan.

​Sopimuksen tarkoitus on luoda uutta liiketoimintaa Fortumille ja vauhdittaa Cleantech Investin osakkuusyhtiöiden kasvua. Esimerkiksi uusia konsepteja voitaisiin testata ja ottaa käyttöön Fortumin asiakkailla ja voimalaitoksilla. Sopimus pitää sisällään myös toimialaan ja teknologian kehitykseen liittyvän tiedon jakamista.

”Osana Fortumin tutkimusta ja kehitystä meillä on tavoitteena kehittää nykyistä liiketoimintaamme ja luoda kasvua erilaisten uusien cleantech-ratkaisujen avulla. Cleantech Invest on tunnettu suoma-lainen start up -yritysten rahoittaja, joka tuo mahdollisuuksia uudentyyppiselle yhteistyölle”, sanoo Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila.

”Kumppanuus Fortumin kanssa on meille erittäin mieluinen, sillä Fortum haluaa olla uusien puh-taiden energiateknologioiden ja energiatehokkuusratkaisujen kehityksen kärjessä”, sanoo Cleantech Investin hallituksen puheenjohtaja Lassi Noponen. ”Portfolioyrityksemme saavat kasvualustan nykyisille ideoilleen ja mahdollisuuden soveltaa niitä energiayhtiön toimintaan mikä on erittäin arvokasta yritysten kehityksen kannalta. Uskomme, että tästä kumppanuudesta on hyötyä meille molemmille”, hän jatkaa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös