Yritysuutiset

TeliaSonera ja Spotify tiivistävät yhteistyötä

TeliaSonera ja musiikin suoratoistopalvelu Spotify ovat päättäneet vahvistaa yhteistyötään entisestään.

Yhtiöiden uuden strategisen kumppanuuden puitteissa TeliaSonera sijoittaa 115 miljoonaan Yhdysvaltain dollaria 1,4 prosentin omistusosuuteen Spotifysta, TeliaSonera kertoo tiedoteessaan.

Molemmat yhtiöt varaavat lisäksi resursseja, henkilöstöä ja muuta omaisuutta yhteisen innovointiohjelman käynnistämiseen sellaisilla alueilla kuin mediajakelu, asiakastuntemus, data-analyysi ja mainonta. Projekteja hoitamaan perustetaan TeliaSoneran ja Spotifyn yhteinen tiimi.

”Meillä on takanamme pitkä ja hyvä suhde TeliaSoneran kanssa, ja olen tyytyväinen siihen, että voimme viedä sen yhdessä seuraavalle tasolle tällä strategisella kumppanuudella”, sanoo Spotifyn toimitusjohtaja ja perustaja Daniel Ek.

”Olemme lähteneet luomaan uuden sukupolven televiestintäyritystä, jonka menestyksen avain on innovointi. Spotify on hieno yhtiö, jota asiakkaat rakastavat ja jolla on maailmanluokan ote innovointiin.Olen innoissani siitä, että pääsemme Spotifyn matkaan investoijana ja keskeisenä kumppanina”, sanoo puolestaan TeliaSoneran toimitusjohtaja Johan Dennelind.

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös