Oma talous

Danske Bank tuo mobiilimaksamisen kaupan ostoksiin

Pankki laajentaa MobilePay-palvelun myös maksamiseen myymälöissä ja verkkokaupassa.

mobiili-mobiilimaksaminen-matkapuhelin-032016

Pankki laajentaa MobilePay-palvelun myös maksamiseen myymälöissä ja verkkokaupassa.

Danske Bank on tuonut aikanaan ensimmäisenä Suomeen verkkopankin, mobiilipankin ja etätapaamisen. Tällä hetkellä MobilePay on Suomen käytetyin mobiilimaksusovellus, jota voivat käyttää kaikkien pankkien asiakkaat.

Älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella on tähän asti voinut siirtää pieniä summia rahaa kahden henkilön välillä toiselle pelkällä puhelinnumerolla. MobilePayllä rahan lähettäminen ja laskun jakaminen onnistuu pelkän matkapuhelinnumeron avulla – tilinumeroa ei tarvitse muistaa.

Jatkossa siis MobilePay-sovelluksella on mahdollista maksaa ostokset myymälöissä ja verkkokaupassa.

”Suomalaiset ovat ottaneet MobilePayn hyvin vastaan henkilöiden välisessä maksamisessa. Seuraavaksi Danske Bank tuo MobilePay-palvelun myös suomalaisten yritysten käyttöön. MobilePay tulee tarjoamaan vaivattoman ratkaisun maksamiseen niin myymälässä kuin verkkokaupassakin, ”, sanoo henkilöasiakkaista vastaava johtaja Kenneth Kaarnimo Danske Bankista.

MobilePay-sovelluksella maksaminen ei kuitenkaan onnistu suoraan nykyisillä kassoilla, vaan kauppiaiden täytyy hankkia erillinen tunnistin.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös