Oma talous

Rajattomasti elokuvia viidellä eurolla tarjoava Movieswap haastaa Netflixin

Movieswap tallentaa käyttäjiensä tarjoamat dvd-kokoelmat pilveen, kertoo Tietoviikko.

Movieswapin ideana pyytää käyttäjiä lähettämään dvd-kokoelmansa heille. Massiiviset leffakokoelmat tallennetaan sitten pilveen, ja tarjotaan sieltä koko kansalle katseltavaksi.

Tietoviikon mukaan laajan online-elokuvakirjaston hankkiminen vaatii vielä tällä hetkellä moneen eri palveluun rekisteröitymistä. ”Siltikään uusimpia elokuvia ei ole saatavilla laisinkaan, ja vanhojen leffojen osalta katalogissa on joka tapauksessa kammottavia aukkoja”, Tietoviikko toteaa.

Puutteet palveluissa on yleensä laitettu elokuvayhtiöiden, ja koko maailmaa kattavien nettilevityssopimusten solmimisen hankaluuden syyksi.

Tietoviikon mukaan Movieswap aikoo kiertää leffastudiot kokonaan, ja luottaa joukkouttamisen voimaan elokuvakirjastonsa keräämisessä. ”Lopputuloksen uskotaan olevan suurin elokuvakirjasto ikinä missään.”

Movieswapperustuu vaihtamiseen. Liittymisen yhteydessä käyttäjä saa yhden dvd:n, jonka hän voi aina katselemisen ajaksi vaihtaa toiseen levyyn ja leffaan. Tietoviikon mukaan Kickstarterin kautta mukaan pääsee halvimmillaan viidellä eurolla.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös