Yritysuutiset

Nokia ja Samsung sopimukseen patenttien ristiinlisensoinnista

Kuva: Nokia Oyj.

Kuva: Nokia Oyj.

Nokia ja Samsung ovat päässeet sopimukseen patenttien ristiinlisensointisopimuksensa laajentamisesta kattamaan molempien yhtiöiden tiettyjä uusia patenttiportfolioita.

Sopimus antaa molemmille yhtiöille laajemman oikeuden toistensa patentoituihin teknologioihin, Nokia kertoo tiedotteessaan. Nokia arvioi sopimuksella olevan positiivinen vaikutus Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän liikevaihtoon vuoden 2016 kolmannesta neljänneksestä alkaen.

“Tämän laajennetun sopimuksen seurauksena Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän patentti- ja tavaramerkkilisensoinnin liikevaihdon ilman kertakorvauksia (run rate) arvioidaan vuositasolla kasvavan noin 950 miljoonaan euroon vuoden 2016 loppuun mennessä”, Nokia arvioi.

“Nokia Technologiesin, Nokia Networksin ja Alcatel-Lucentin aineettomien oikeuksien portfolioiden kautta Nokialla on omistuksessaan runsaasti teknologioita, jotka ovat merkityksellisiä mobiililaitteissa ja muilla aloilla”, kertoo Nokia Technologies -liiketoimintaryhmän johtaja Ramzi Haidamus. “Olemme innoissamme uudesta laajennetusta portfoliomme vahvuuden osoittavasta sopimuksesta Samsungin kanssa, ja jatkamme uusien lisentointimahdollisuuksien hyödyntämistä eri teollisuudenaloilla.”

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös