Sijoitusideat

Sijoita BiiSafe-kasvuyhtiöön – saat fiksun älypuhelinvarusteen lahjaksi

SalkunRakentajan joukkorahoituskumppani Invesdor tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa kasvuyhtiöön, jonka kehittämää BiiSafe Buddy -älypuhelinvarustetta on myyty jo noin 30 maahan.

SalkunRakentajan joukkorahoituskumppani Invesdor tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa kasvuyhtiöön, jonka kehittämää BiiSafe Buddy -älypuhelinvarustetta on myyty jo noin 30 maahan.

Sijoittaja voi tehdä vähintään 500 euron sijoituksen mihin tahansa osakeantiin Invesdor.comissa syyskuun loppuun mennessä. Jos kierros toteutuu saa sijoittaja lahjaksi Biisafe Buddyn. Buddyt toimitetaan lokakuun loppuun mennessä.

BiiSafe Buddy on pieni turvallisuutta ja elämänlaatua parantava älypuhelinvaruste. Laitetta voi käyttää muun muassa kadonneiden esineiden paikantamiseen, yrityksen turvallisuuden parantamiseen ja lemmikkien sijainnin ja tekemisten seurantaan. Buddy on BiiSafen patentoitu lippulaivatuote ja rekisteröity tavaramerkki.

BiiSafe auttaa pitämään huolta käyttäjälle tärkeistä asioista. Yritys on myynyt jo yli 50 000 kappaletta BiiSafe Buddya noin 30 maahan ja on valmis aloittamaan seuraavan kasvuvaiheensa tuomalla markkinoille uuden sukupolven Buddyn.  Yhtiön liikevaihdosta yli 90 prosenttia syntyy viennistä.

Lue lisää Biisafe Buddystä tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan Affiliate-kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi
Ylös
>