Sijoitusideat

Hoivapalveluiden ekosysteemiä rakentava KoskiHoiva hakee kasvua joukkorahoituskampanjalla

koskihoiva-joukkorahoituskampanja-102016

Hoivapalveluyritys KoskiHoiva hyötyy hoivamarkkinoiden rajusta kasvusta. Sijoittajat voivat osallistua yrityksen joukkorahoituskampanjaan Invesdorin kautta.

KoskiHoiva tarjoaa erilaisia ennaltaehkäiseviä, hoito-, hoiva- ja terveydenhuoltopalveluita kaikenikäisille asiakkaille. Palvelutarjontaan kuuluvat esimerkiksi Turvapalvelut, Kotisairaanhoito, Toimintakykyä ylläpitävä Kotihoito ja Kotipalvelu (myös kotisiivous) ja Lapsiperheiden palvelut.

KoskiHoiva parantaa kotona asumisen laatua ja tuottaa asiakkaalle eniten arvoa sekä tarjoaa niin julkiselle sektorille kuin yksityisasiakkaille omalla liiketoiminta-alueellaan aivan uusia kokonaisvaltaisia ratkaisuja – digitalisaatiota hyödyntäen.

Hoivapalvelut on Suomessa todellinen kasvuala

Kunnat hakevat Suomessa nyt aktiivisesti ulkoistusta ja yksityisiä toimijoita. KoskiHoiva Oy haluaa olla ensimmäinen valinta palvelunsa itse hankkiville ja maksaville asiakkaille sekä paras kumppani kunnille, jotka hakevat uusia ratkaisuja.

KoskiHoivan kasvumahdollisuudet ovat kovat. Hoivapalveluiden tarve tulee kasvamaan Suomessa rajusti ja myös Sote-uudistus tuo uusia liiketoimintamahdollisuuksia palveluiden tuottajille.

KoskiHoivan toiminta käynnistyi loppuvuodesta 2015 ja liikevaihtoennuste ensimmäiselle toimintavuodelle 2016 on noin 250 000 euroa.  Näkymät vuodelle 2017 ovat yhtiön mukaan hyvät ja yhtiö tavoittelee miljoonan euron liikevaihtoa ensi vuodelle. Lähivuosien päätavoitteena ovat kotimaan markkinat, mutta etenkin skaalautuvan teknologian puolella yhtiö tavoittelee kannattavaa kasvua myös Pohjoismaissa.

KoskiHoiva panostaa voimakkaaseen kasvuun ja erilaisten teknologioiden hyödyntämiseen sekä uusien toimintatapojen käyttöönottoon (mm. KoskiHoiva-ekosysteemi). Kovan kasvun lisäksi yhtiö aikoo tehdä myös kovaa tuloskasvua lähivuosina.

Kasvun mahdollisuuksista kertoo jotain se, että jo muutamien prosenttien markkinaosuus yhtiön eri liiketoiminta-alueista tarkoittaisi 20 – 30 miljoonan euron liikevaihtopotentiaalia Suomessa.

Kasvua ekosysteemillä

KoskiHoivan visiona on rakentaa laaja ja kattava ekosysteemi, jossa ensimmäiset askeleet on jo otettu. Yritys on jo käynyt neuvotteluja israelilaisen, etelä-korealaisen, japanilaisen ja kiinalaisen sekä suomalaisen toimittajan kanssa uusien turvalaitteiden käyttöönotosta.

Uuden ekosysteemin etuna on yhtiön mukaan se, että tällöin pystytään erottamaan eri asiakassegmentit ja KoskiHoiva pystyy hoitamaan asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti.

KoskiHoivan liiketoiminta-alueella asiakasmäärät ovat kasvussa ja laadukkaiden palveluiden sekä edistyksellisen teknologian yhdistäminen tuo KoskiHoivalle merkittävän kilpailuedun ja mahdollistaa toiminnan laajentamisen. Ketteränä uutena alan toimijana Koskihoiva voi ottaa suoraan käyttöön hoiva-alan parhaat käytännöt sekä tämän päivän teknologian rakentaessaan asiakaskokemusta.

Näin voit sijoittaja KoskiHoivaan:

Rekisteröidy Invesdorin joukkorahoituspalveluun tästä.

Tutustu KoskiHoivan sijoittajatietoihin tarkemmin osoitteesta Invesdor.com/koskihoiva

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös