Sijoitusideat

Pelkäätkö epävakaita markkinoita? Hajauta kiinteätuottoisiin sijoituksiin

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

Kiinteätuottoiset sijoitukset ovat hyvä valinta sijoitusportfolioon, kun aikomuksena on pienentää osakemarkkinoihin kohdistuvaa riskiä.

Valitsemalla kiinteätuottoisen sijoituksen oikein, pystyt arvioimaan tulevaisuuden tuottosi tarkasti, etkä siltikään joudu luopumaan hyvästä likviditeetistä.

Mikä on riittävä hajautus?

Moni osakesijoittaja luottaa hajauttamisessa ainoastaan yritysten, toimialojen tai pörssien väliseen hajauttamiseen. Tällöin voi kuitenkin tulla unohtaneeksi globaalien shokkien vaikutuksen omaan sijoitusportfolioonsa.

Epävarmoina aikoina tyypillisimmät pörssien ulkopuoliset hajautukset, kuten valuutat ja raaka-aineet voivat tuntua pelottavilta ja niin ikään turhan globaaleilta. Tällöin tietämättömyys vaihtoehtoisista ja tuottavista sijoitusmuodoista ajaa turvautumaan vähiten huonoon vaihtoehtoon, kuten tilillä lojuvaan käteiseen.

Hajautusmahdollisuuksia kannattaa kuitenkin etsiä myös kiinteätuottoisista sijoituksista. Ne sopivat täydellisesti sijoittajille, jotka haluavat ottaa vaurastumisen ohjakset omiin käsiinsä.

Korkeatuottoinen on helppo ja tuottava

Korkeatuottoinen on suora ja kiinteätuottoinen osakesijoitus Lainasto Oy:n etuoikeutettuihin B-sarjan osakkeisiin. Sijoituksille maksetaan tasaista osinkotuottoa, joka riippuu sijoituksen kestosta. Yli puolen vuoden sijoituksille vuosituotto on kahdeksan prosenttia ja sitä lyhyemmille kolme–viisi prosenttia.

Sijoituksen kestoa ei ole kuitenkaan rajattu mitenkään, minkä ansiosta sijoituksen voi lopettaa koska tahansa täysin ilman kuluja.

Korkeatuottoisen sijoittajat pääsevät nauttimaan myös listamaattomien yritysten osinkojen veroedusta. Osinkotuotoista ainoastaan 25 prosenttia on veronalaista pääomatuloa aina 150 000 euron rajaan saakka.

Arvioi riskit helposti

Lainasto Oy raportoi taloudellisesta tilanteestaan kuukausittain Korkeatuottoinen.fi-sivustolla. Sijoittajan päätösten turvaksi tarjotaan tärkeimmät kuukausittain julkaistavat avainluvut, kvartaaleittain julkaistavat tuloslaskelmat sekä tietenkin tilinpäätökset.

Kattavan raportoinnin ja viestinnän ansiosta sijoittajat pysyvät aina ajan tasalla Lainasto Oy:n tilanteesta.

Lainasto Oy on tarjonnut luotettavia ja vaivattomia kuluttajarahoitusratkaisuja jo vuodesta 2011 lähtien. Lainasto Oy kuuluu GF Money -konserniin.

2 kommenttia

2 kommenttia

 1. Avatar

  Mika

  10.12.2016 at 09:26

  Kuvailisin artikkelia sanalla natiivimainos. Sen sijaan, että olisi vertailtu eri vaihtoehtoja Suomesta ja miksei vaikka ulkomailtakin, päätettiin tehdä mainos Lainastolle.

  Olen pitkäaikainen Salkunrakentajan lukija ja tuntuu, että suosion myötä artikkelien taso olisi lähtenyt laskemaan.

  Sijoitus itsessään on hyvä ja suosittelenkin hajauttamaan tällaiset sijoitukset vastaavien suomalaisten toimijoiden kesken.

  • SalkunRakentaja

   SalkunRakentaja

   10.12.2016 at 09:43

   Hei Mika,

   Kiitos rakentavasta palautteesta. Ikävää jos koet että artikkeleiden taso on laskenut. Meillä on tulossa piakkoin kohtuullisen iso täydennys sisältöömme – osakeanalyysien määrä tulee lisääntymään. Toivottavasti tämä muutos korjaa tilannetta.

   Tässä artikkkelissa on todellakin kyse sisältö- eli natiivimarkkinoinnista. Siksi artikkelin alussa lukee “KAUPALLINEN YHTEISTYÖ”.

   Haluan korostaa, että sisältömarkkinointi ja mainosbannerit ovat välttämätön lisä sivustomme sisällössä, koska ne ovat sivuston ainoa tulonlähde. Vaihtoehto olisi, että sivustosta tulisi maksullinen. Sille tielle emme halua kuitenkaan lähteä.

   Tällaiset sponsoroidut artikkelit eivät kuitenkaan ole mitenkään pois muusta sisällöstä, vaan täydentävät sitä. Meillä on yli 3000 julkaistua artikkelia, joista ehkä 10-20 on natiivimarkkinointia. Joka viikko julkaisemme vähintään 20 artikkelia. Tulevaisuudessa sisältömarkkinoinnin osuus uusista artikkeleista on arviolta ehkä maksimissaan noin 5 prosenttia.

   Ystävällisin terveisin
   Jorma Erkkilä
   Päätoimittaja

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös