Yritysuutiset

Suomalainen pelisovellus Dized keräsi ennätyspotin joukkorahoituskampanjalla

Suomalaisen Playmore Gamesin Dized-älylaitesovelluksen joukkorahoituskampanja päättyi enemmän kuin onnistuneesti.

Suomalaisen Playmore Gamesin Dized-älylaitesovelluksen joukkorahoituskampanja päättyi enemmän kuin onnistuneesti.

Sovelluksesta tuli kaikkien aikojen rahoitetuin applikaatio Indiegogo alustalla keräten yli 150,000 dollaria kuukauden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Pelistudio käynnisti elokuun lopussa Indiegogo-alustalla joukkorahoituskampanjan Dized-lautapelisovellukselleen.

Dized on älylaitesovellus, jota käytetään yhdessä lauta- ja korttipelien kanssa. Sen interaktiivisten opastusten avulla voi opetella pelaamaan ilman sääntökirjojen lukemista, mahdollistaen pelien aloittamisen välittömästi.

Se sisältää myös säännönhakutyökalun, joka vastaa sääntöaiheisiin kysymyksiin. Tällöin pelaajat voivat keskittyä rauhassa pelaamiseen eivätkä oppaiden tulkitsemiseen tai selailuun.

“Dized sujuvoittaa ja parantaa lautapelejä kaikille, riippumatta oletko aloitteleva pelaaja, harrastaja tai vaikka pelaisit vain kerran vuodessa perheen kera. Se opettaa jopa pelaamaan klassisia korttipelejä”, kertoo toimitusjohtaja Jouni Jussila.

Yritys keräsi joukkorahoituskampanjassa yli 300 prosenttia tavoitteestaan. Rahoitus mahdollistaa tuotteen nopeamman skaalautumisen.

“Olemme rakentaneet Dizediä jo pidemmän aikaa ja loistavasti onnistunut joukkorahoituskampanja auttaa meitä tuottamaan sisältöä pelaajille entistä nopeammin. Työskentelemme jo useiden alan suurimpien toimijoiden kanssa ja tämän lisäksi valtava määrä julkaisijoita on ilmaissut halunsa saada lautapeleillensä sisältöä Dizediin.”

Joka vuosi julkaistaan satoja erilaisia pelejä ja markkinoilla on jo valmiiksi kymmeniä tuhansia, joten sisällöntuotantoon muodostuu helposti pullonkaula.

Yritys suunnitteleekin julkaisevansa työkaluja alan toimijoille, joiden avulla tämä ongelma ratkaistaan. Kun sadat kehittäjät tuottavat sisältöä samanaikaisesti, sovelluksen sisältömäärä voi kasvaa hyvin nopeasti.

Dizediin rakennetaan myös yhteisöominaisuuksia, jotka yhdistävät lautapelaajia keskenään, helpottavat peli-iltojen järjestämistä ja auttavat pelaajia saamaan harrastuksestaan enemmän irti.

Sovelluksen ensimmäinen versio on ladattavissa joulukuussa 2017 ja virallinen julkaisu tapahtuu vuoden 2018 elokuussa.

Kommentoi
Ylös
>