Markkinakommentit

Kryptovaluutta Bitcoin noussut rajusti kuluvana vuonna

Kryptovaluutta hätyyttelee jo kaikkien aikojen korkeinta arvoaan. Bitcoinin kurssi dollareissa on noussut jo yli 12 000 dollarin.

Kurssinousu tämän vuoden aikana on ollut raju. Vielä vuoden vaihteessa bitcoinin kurssi oli alle 4000 dollaria.

Yksi kryptovaluutan nousua siivittäneistä tekijöistä näyttäisi olleen hieman yllättäen Facebookin oma Libra-kryptoprojekti, arvioi bitcoinia seuraava toimittaja Jiri Keronen Bittiraha-sivustolla.

Bitcoinia koskevien hakujen määrä Google Trendsissä on lähtenyt nousuun sen jälkeen, kun Facebook julkaisi tulevan Libra-kryptonsa, Keronen toteaa.

Kuitenkin Bitcoinia koskevien hakujen määrä on vain yksi kymmennys siitä, mitä se oli vuoden 2017 huipussa, jolloin bitcoin kuplaantui. Tämä voi Kerosen mielestä kieliä siitä, että nykyistä nousua ohjaavat etenkin institutionaaliset sijoittajat, eikä suuri yleisö ole vielä nousussa mukana.

Vaikka bitcoinin kurssinousu on raju, näyttäisi sillä olevan huomattavasti vakaampi pohja kuin vuoden 2017 lopussa, Keronen uskoo.

”Vuonna 2017 kurssi nousi pitkälti hypen seurauksena, mutta nyt vuonna 2019 markkinat ovat huomattavasti kypsempiä. Bitcoinin teknologinen kehitys on ottanut harppauksia ja yksityishenkilöiden lisäksi markkinoille on tullut valtava määrä institutionaalisia sijoittajia. Myös Bitcoin-käyttäjien ymmärrys teknologiasta ja taloudesta on kasvanut.”

Bitcoinin nousu on historialliseen tapaan vetänyt myös muita merkittäviä kryptoja ylöspäin. Tällä kertaa bitcoin itse nousee huomattavasti nopeammin kuin kilpailevat valuutat, Keronen toteaa.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös