Asunnot ja kiinteistöt

Miten kehitän vuokraustoimintaa, kun sijoitusasunnot on nyt hankittu?

Olen saanut tällaisen kysymyksen useamman kerran, kun sijoitusasuntoja on tullut perintönä, osakesalkku on tyhjennetty ja ostettu nippu sijoitusasuntoja tai yritys on myyty ja rahoja sijoitettu asuntoihin nopealla tahdilla.

Käyn videolla läpi vuokraustoiminnan 6 ydinprosessia ja jokaiseen olen listannut muutaman tehtävän, joiden opettelusta ja pystyynlaittamisesta pitäisi aloittaa, kun miettii vuokraustoimintansa kehittämistä. Vaikka suunnittelisi käyttävänsä vuokravälittäjää, videolla mainittujen asioiden perusteet kannattaa silti opetella. Ilman niitä ei pysty erottamaan hyvää vuokravälittäjää aidan seipäistä.

Video soveltuu myös ensimmäisen sijoitusasuntonsa hankkineelle, jonka ykkösprioriteetti ei ole ostaa seuraavat 4 asuntoa kuukauden sisällä vaan haluaa laittaa vuokraustoimintansa perustan kuntoon ennen seuraavan sijoitusasunnon hankkimista. 

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös