KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Kryptosijoittaja voi nyt helposti rakentaa hajautetun sijoitussalkun useista kryptovaluutoista

Kryptovaluuttapalveluja tarjoava Coinmotion on lisännyt palveluunsa uuden ominaisuuden, joka mahdollistaa vaihdot bitcoinin ja muiden kryptojen välillä. 

Tähän asti Coinmotion on tarjonnut suomalaisille nopeimman tavan ostaa ja myydä bitcoinia ja neljää muuta kryptovaluuttaa. Nyt palveluun on lisätty asiakkaiden toivomuksesta mahdollisuus vaihtaa bitcoinia suoraan muihin valikoimasta löytyviin kryptovaluuttoihin ja toisin päin.

”Monet kryptovaluuttohin sijoittamisen aloittavat lähtevät liikkeelle ostamalla ensin vain bitcoinia, joka on arvokkain ja tunnetuin kryptovaluutta. Moni sijoittaja laajentaa myöhemmin portfoliotaan ostamalla muita kryptovaluuttoja, joilla on hieman erilaisia ominaisuuksia ja poikkeava arvonkehitys verrattuna bitcoiniin”, kertoo Coinmotionin sisällöntuottaja Pessi Peura.

Peuran mukaan uusi ominaisuus tarkoittaa sijoittajan kannalta käytännössä sitä, että nyt sijoittajan ei enää tarvitse vaihtaa bitcoineja välissä euroiksi, vaan he voivat vaihtaa ne suoraan muihin Coinmotionin valikoimasta löytyviin kryptoihin. 

Uuden ominaisuuden ansiosta muiden kryptovaluuttojen hankkiminen on entistä kätevämpää ja lisäksi se tuo säästöä kustannuksissa, Peura kertoo.

Tällä hetkellä Coinmotionin palvelussa on mahdollista käydä kauppaa seuraavilla kryptovaluutoilla: Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP ja Stellar Lumens. Valikoima tulee Peuran mukaan laajenemaan lähiaikoina neljällä uudella kryptovaluutalla. 

Coinmotionin kaikissa kryptovaluuttojen kaupankäyntitapahtumissa on valittavissa kolme erilaista toimeksiantotyyppiä. Sijoittaja voi tehdä toimeksiantoja reaaliaikaisesti markkinahinnalla, käyttää rajahintaista toimeksiantoa tai stop-määräystä.

Osto markkinahinnalla on yleisimmin käytetty tyyppi ja nopein tapa käydä kauppaa. Markkinahintainen osto toteutuu välittömästi sen hetkisellä kurssilla eli valitsemalla sen toteutat kaupat saman tien.

Rajahintaisessa toimeksiannossa puolestaan valitset hinnan, jossa kauppa toteutuu, mikäli hinta nousee asettamaasi rajahintaan.

Stop-määräyksellä voit puolestaan suojautua kurssin tippumista vastaan. Voit asettaa siinä hinnan, jossa kauppa toteutuu, mikäli vaihtokurssi tippuu asettamaasi Stop-määräys kurssiin.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös