Tiedotteet

Savosolarin merkintäoikeusanti merkitty 88,5 prosenttisesti

Savosolar on toteuttanut noin 6,1 miljoonan euron merkintäoikeusannin, joka merkittiin 88,5 prosenttisesti, mikä vastaa 5,4 miljoonan euron tuottoa ennen kuluja.

Savosolarin noin 6,1 miljoonan euron suuruinen merkintäoikeusanti merkittiin 88,5 prosenttisesti.

38,6 prosenttia osakeannista on allokoitu merkintäoikeuksilla osakkeita merkinneille, 8,3 prosenttia on allokoitu ilman merkintäoikeuksia osakkeita merkinneille ja 41,6 prosenttia on allokoitu merkintätakaajille.

Yhtiön hallitus päätti 1.11.2021 osakeannissa tehtyjen merkintöjen hyväksymisestä sekä tarjottujen osakkeiden ja optio-oikeuksien allokaatiosta. Osakeannissa ilman merkintäoikeutta merkittyjen osakkeiden ja niihin liittyvien optio-oikeuksien osalta merkintöjen hyväksyminen on ehdollinen sille, että merkityt osakkeet maksetaan yhtiölle viimeistään 5.11.2021.

Allokaatio on tehty osakeantia koskevassa esitteessä kuvattujen periaatteiden mukaisesti. Merkintäoikeuksien perusteella osakkeita merkinneille sijoittajille on allokoitu 38,6 prosenttia, ilman merkintäoikeuksia osakkeita merkinneille on allokoitu 8,3 prosenttia ja merkintätakaajille on allokoitu 41,6 prosenttia osakeannista.

Osakeannin seurauksena Savosolarin osakkeiden lukumäärä nousee 77.440.623 osakkeella 164.970.635 osakkeeseen.

Osakeannissa merkityt osakkeet merkitään kaupparekisteriin arviolta 9.11.2021. Väliaikaiset osakkeet yhdistetään Yhtiön olemassa oleviin osakkeisiin ja kaupankäynti osakeannissa merkityillä uusilla osakkeilla alkaa arviolta 10.11.2021 First North Growth Market Finlandissa ja 18.11.2021 First North Growth Market Swedenissä.

Osakeannin jälkeen Savosolarin osakkeiden lukumäärä on yhteensä 164.970.635. Osakeannin yhteydessä allokoitujen optio-oikeuksien lukumäärä on 38.719.767 kolmesta eri sarjasta.

Savosolar saa osakeannilla yhteensä noin 4,5 miljoonaa euron nettovarat osakeannista aiheutuneiden, yhtiön maksettavaksi jäävien palkkioiden ja kulujen vähentämisen jälkeen.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös