Yritysuutiset

Stonesoft julkisti myönteisiä ennakkotietoja

Tietoturvayhtiö Stonesoft julkisti ennakkotietoja viime vuoden viimeisestä vuosineljänneksestä.  Yhtiön neljännen vuosineljänneksen tuotemyynti oli noin 9,6 miljoonaa euroa kasvaen noin 58 %. Neljänneksen liikevaihto oli noin 13,4 (9,5) miljoonaa euroa vastaten 41 % kasvua. Yhtiön osakekurssi ampaisi ilmoituksesta rajuun nousuun. 

Stonesoft tarkensi myös koko vuoden liikevaihtoarviotaan. Koko vuoden 2012 tuotemyynti on noin 25,6 (17,7) miljoonaa euroa kasvaen noin 45 % edellisestä vuodesta. Liikevaihto on noin 40,1 (30,6) kasvaen 31 % edellisestä vuodesta. Yhtiö on aiemmin ilmoittanut että Stonesoft arvioi liikevaihtonsa kasvuksi vuonna 2012 25-32% ja koko vuoden EBIT olevan lähellä nollaa. Yhtiön arvio tällä hetkellä on, että operatiivinen tulos (EBIT) tulee olemaan positiivinen.

Stonesoft tarkensi myös strategiaansa. Yhtiön päivitetty strategia vuosille 2013-2014 perustuu vahvaan kasvuun nopeasti kasvavilla tietoturvamarkkinoilla. Stonesoft tulee avaamaan vuoden 2013 aikana useita uusia markkinoita ja kehittämään aktiivisesti kumppaniliiketoimintaa.

Stonesoft ilmoitti, että sillä on tällä hetkellä useampia miljoonaluokan hankkeita, joita ei ole ennalta laskettu osaksi vuosien 2013 ja 2014 budjetteja. Toteutuessaan nämä projektit tukevat yhtiön kasvustrategiaa.

Stonesoftin osakekurssi lähti rakettina nousuun ilmoituksen jälkeen. Yhtiön markkina-arvo on ollut nousussa jo pitempään – vuoden aikana yhtiön osakekurssi on noussut yli 100 prosenttia. Arvostustasokin on noussut hurjaksi, sillä yhtiön markkina-arvo ylittää 30 kertaisesti taseen kirja-arvon.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös