Markkinakommentit

Älypuhelinmarkkinat kasvavat rajusti kehittyvissä talouksissa

Alypuhelinmarkkinoiden kasvusta vuonna 2013 peräti 70–80 prosenttia kohdistuu kehittyviin talouksiin, ennustaa tutkimusyhtiö Canalys.

Älypuhelinmarkkinoiden kasvun painopiste on siirtymässä yhä enemmän kehittyviin talouksiin, Canalys ennustaa. Brasilian, Venäjän, Intian, Indonesian ja Kiinan rooli tulee olemaan erittäin huomattava älypuhelinmarkkinoiden kasvusta, ja ne kaikki ovat kuuluvat 20 nopeimmin kasvaviin älypuhelinmarkkinoihin.

Yhdessäkään kehittyneessä teollisuusmaassa ei älypuhelinmarkkinoiden kasvu yllä 20 nopeimmin kasvavan markkinan joukkoon, tutkimusyhtiö ennustaa.

– ”Uuden kasvun” markkinoiden, kuten Kiinan merkitys matkapuhelinmarkkinoiden kasvussa on dramaattinen, sanoo Canalys-tutkimusyhtiön analyytikko Jessica Kwee.

Yksistään Kiina tulee myymään 240 miljoonaa älypuhelinta, mikä on peräti 29 prosenttia maailman koko matkapuhelinmarkkinoista. Samalla Kiina ohittaa Yhdysvallat maailman suurimpana älypuhelinmarkkinana.

Muun muassa Nokian kannalta on Kiinan kasvumarkkinat tulevat olemaan haastavat, sillä Kiinan älypuhelinkasvua tulevat hallitsemaan paikalliset älypuhelintoimittajat, Canalys ennustaa.

– kiinalaiset matkapuhelinvalmistajat ovat nopeasti muuttamassa liiketoimintaansa älypuhelimiin, ja ne voittavat markkinoita hintakilpailukykyisillä hinnoilla, sanoo tutkimuspäällikkö Nicole Peng.

Lisäksi kiinalaiset matkapuhelinvalmistajat alkavat tosissaan laajentaa markkinoitaan myös Kiinan ulkopuolelle hyödyntääkseen tuotannon kasvavia skaalatuottoja. Kiinalaisvalmistajat tulevat siksi lisäämään hintapaineita kansainvälisillä älypuhelinmarkkinoilla.

 

Online Graphing
Graph

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös