Yritysuutiset

Tablettimarkkinoille lisää kierroksia

Microsoft SurfaceNopeasti kasvavat tablettimarkkinat saavat lisää tuulta purjeisiin kun Microsoft, Nokia ja Apple julkaisevat samanaikaisesti tiistaina uudet tablettimallinsa.

New York Times kertoo, että Applen odotetaan julkaisevan merkittävästi parannellun päivityksen iPad ja iPad Mini laitteisiinsa. Microsoft julkistaa uuden version Surface-tabletistaan. Nokian odotetaan julkistavan oman tablettinsa Abu Dhabissa.

Uudet mallit tulevat kilpailemaan muiden vastikään tablettinsa julkistaneiden yhtiöiden kanssa. Amazon, Google ja Samsung ovat julkistaneet vastikään omat tablettinsa.

Panokset ovat kovat, New York Times hehkuttaa. Tablettimarkkinat ovat kovassa kasvussa. Vuonna 2012 myytiin 120 miljoonaa tablettilaitetta, mikä on melkein seitsemän kertaa enemmän kuin vuonna 2010. Aluksi Apple hallitsi tablettimarkkinoita suvereenisti.

Mutta kilpailijat ovat kuromassa Applen etumatkaa kiinni.

IDC-tutkimuslaitoksen mukaan iPadin markkinaosuus kuluvan vuoden toisella vuosineljänneksellä  oli enää 32 prosenttia maailman tablettimarkkinoista. Samsungin markkinaosuus oli 18 prosenttia, mikä on 7,7 prosenttia korkeampi kuin vuosi sitten.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös