Yritysuutiset

Keskon myynti yhä pahasti laskusuunnassa

Lähde: Kesko Oyj

Lähde: Kesko Oyj

Kauppaketjun kärsimysten tie jatkuu. Toukokuussa myynti laski lähes 6 prosenttia viime vuoteen verrattuna.

Keskon ruokakaupan myynti oli toukokuussa 358,0 miljoonaa euroa ja se laski 7,4 % edelliseen vuoteen verrattuna. Keskon mukana lasku selittyy osin sillä, että toimituspäiviä oli toukokuussa yksi vähemmän kuin edellisenä vuonna.

Käyttötavarakauppa on ollut jo pitempään Keskon murheenkryyni. Eikä tilanne ole muuttumassa. Käyttötavarakaupan myynti oli toukokuussa 101,1 miljoonaa euroa ja se laski 9,6 prosenttia. Kulutuskysyntä pysyi heikkona ja myynti laski erityisesti tavaratalokaupassa, Kesko kertoo.

Rautakaupan myynti oli toukokuussa 253,5 miljoonaa euroa ja se laski 3,3 prosenttia. Paikallisissa valuutoissa myynti kasvoi 1,0 %. Kotimaassa myynti laski 2,1 %. Ulkomailla myynti laski euromääräisesti 4,3 %, mutta kasvoi paikallisissa valuutoissa 3,5 %.

Auto- ja konekaupan myynti oli toukokuussa 99,7 miljoonaa euroa ja se laski 2,7 prosenttia

Click to comment

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä (artikkeleita ja mainosbannereita), ja sivusto voi saada ko. sisällöistä julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
x x
Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Sisällöntuottajaksi
Digipaketti
Anna palautetta
 

Tilaa uutiskirje

Copyright © 2017 Salkkumedia Oy

Ylös