Asunnot ja kiinteistöt

Näissä kaupungeissa halvimmat kiinteistövälityspalkkiot

Asuntojenmyynti.fi-palvelu on selvittänyt kiinteistövälityksen palkkiot eri kaupungeissa.

Kiinteistönvälityksen listahinnat eivät juurikaan muuttuneet vuoden kolmannella vuosineljänneksellä. Laskua vuoden toisen kvartaalin tasoon verrattuna syntyi ainoastaan 0,01 prosenttiyksikköä arvonlisäverollisissa palkkioprosenteissa.

Sama lasku nähtiin sekä asunto-osakkeiden että kiinteistöjen välityksessä koko maan tasolla.

Edullisinta asunto-osakkeen välitystä saa juuri nyt Oulussa, joka on kiilannut vuodessa itsensä edullisimmaksi kaupungiksi ostaa kiinteistönvälityspalveluita. Kalleinta asunto-osakkeen välittäminen on Lappeenrannassa, jossa hinnat kuitenkin laskivat tarkastelujaksolla.

Edullisinta kiinteistönvälitystä saa tällä haavaa Kuopiossa, jossa kiinteistönvälityspalkkioiden prosentti kuitenkin nousi 0,02 prosenttiyksikköä. Kalleinta kiinteistönvälitystä tarjotaan edelleen Lappeenrannassa, jossa keskiarvollinen välitysprosentti nousi 0,03 prosenttiyksikköä.

Hintatiedot perustuvat Effortia Oy:n tarjoamaan ja kuluttajille maksuttoman kiinteistönvälityksen hintavertailupalveluun Asuntojenmyynti.fi:hin. Palvelu seuraa aluehallintovirastojen valvomien laillistettujen kiinteistönvälitysyritysten lain hintamerkintäasetuksen mukaan julkaisemia kiinteistönvälityksen listahintoja.

Palvelusta on löydettävissä ajantasaisesti asunto-osakkeiden ja kiinteistönvälityksen arvonlisäverolliset välityspalkkioprosentit, minipalkkiot, perus- ja mahdolliset asiakirjakulut. Koko maan keskiarvoon vaikuttavat kaikki n. 200 paikkakuntaa ja niiden välitysliikkeiden ilmoittamat arvonlisäverolliset välityspalkkioprosentit.

Hintatiedot löytyvät tästä linkistä.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös