Yritysuutiset

Talvivaara vahvistaa tiedottamista koskevan rikosepäilyn

Talvivaaran Kaivosyhtiö Oy vahvistaa viimeaikaisissa uutisoinneissa (mm. Helsingin Sanomat 28.4.2015) esitetyt väitteet tiedottamiskäytäntöjen esitutkinnasta oikeaksi.

Yhtiön mukaan muutamia entisiä ja nykyisiä Talvivaaran hallituksen ja johdon jäseniä on kuultu tai tullaan kuulemaan Yhtiön tiedottamiskäytäntöjä koskevan esitutkinnan yhteydessä.

Yhtiöllä ei tässä vaiheessa ole kattavaa käsitystä siitä, keitä tutkinnassa tullaan kuulemaan epäiltyinä tai mitkä olosuhteet ovat tutkinnan kohteena.

Talvivaara uskoo, että käynnissä oleva esitutkinta osoittaa yhtiön tiedottamiskäytäntöjen olevan kaikilta osin asianmukaisia ja korostaa, että sen tiedottamiskäytäntöjä on jo aiemmin käyty laajasti ja yksityiskohtaisesti läpi Finanssivalvonnan kanssa.

“Talvivaara on viime vuosien aikana antanut Finanssivalvonnalle useita kirjallisia selvityksiä sen kaivostoiminnan yksityiskohdista sekä toiminnan luonteesta johtuvista haasteista tulevan tuotantotason ennustamiseen liittyen, eikä mikään Finanssivalvonnan suorittamista tutkimuksista ole antanut aihetta hallinnollisiin seuraamuksiin tai muihin Finanssivalvonnan valvontatoimenpiteisiin”, yhtiö toteaa.

Helsingin Sanomat kertoi, että tutkintapyynnön poliisille on tehnyt rahoitus- ja osakemarkkinoita valvova Finanssivalvonta. Finanssivalvonnan mukaan Talvivaara ei ole kertonut viivytyksettä tuotantomäärien ja -ennusteiden supistumisesta vuosina 2011-2013.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös