Rahastotietoa

BlackRock lanseeraa yritysjärjestelyihin keskittyvän rahaston

BlackRock tuo Euroopan markkinoille yritysjärjestelyihin keskittyvän rahaston.

Rahasto hyödyntää yritysjärjestelyille otollista ympäristöä ja vastaa likvidien, vaihtoehtoisten sijoituskohteiden kasvaneeseen kysyntään.

BlackRock Strategic Funds Global Event Driven Fund on yhtiön ensimmäinen UCITS-yhteensopiva yritysjärjestelyvetoinen rahasto Euroopassa. Markkinoiden lisääntynyt volatiliteetti ja perinteisten osake- ja korkotuotteiden heikot tuotot saavat sijoittajat etsimään vaihtoehtoisia sijoituskohteita, joiden tuotto ei korreloi muiden kohteiden kanssa.

”Sijoittajat vaativat entistä enemmän joka sään sijoitusinstrumentteja, jotka tarjoavat erilaisia tuottoja kuin osakkeet ja korot, vähentävät salkun volatiliteettia ja parantavat salkun suojausta”, sanoo Sheryl Needham, BlackRock Alternatives Specialist -osaston johtaja Euroopassa.

Rahasto sijoittaa erilaisten yritystapahtumien perusteella. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi fuusiot, yhtiöittämiset ja uudelleenjärjestelyt sekä synergiaetuihin pyrkivät yritysostot ja yritysyhteistyö. Rahasto sijoittaa ensisijaisesti osakkeisiin sekä opportunistisesti erilaisiin välineisiin luomalla synteettisiä pitkiä ja lyhyitä positioita eri aloilla ja sektoreilla kehittyneillä markkinoilla.

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös