Rahastotietoa

BlackRock lanseeraa yritysjärjestelyihin keskittyvän rahaston

BlackRock tuo Euroopan markkinoille yritysjärjestelyihin keskittyvän rahaston.

Rahasto hyödyntää yritysjärjestelyille otollista ympäristöä ja vastaa likvidien, vaihtoehtoisten sijoituskohteiden kasvaneeseen kysyntään.

BlackRock Strategic Funds Global Event Driven Fund on yhtiön ensimmäinen UCITS-yhteensopiva yritysjärjestelyvetoinen rahasto Euroopassa. Markkinoiden lisääntynyt volatiliteetti ja perinteisten osake- ja korkotuotteiden heikot tuotot saavat sijoittajat etsimään vaihtoehtoisia sijoituskohteita, joiden tuotto ei korreloi muiden kohteiden kanssa.

”Sijoittajat vaativat entistä enemmän joka sään sijoitusinstrumentteja, jotka tarjoavat erilaisia tuottoja kuin osakkeet ja korot, vähentävät salkun volatiliteettia ja parantavat salkun suojausta”, sanoo Sheryl Needham, BlackRock Alternatives Specialist -osaston johtaja Euroopassa.

Rahasto sijoittaa erilaisten yritystapahtumien perusteella. Näitä tapahtumia ovat esimerkiksi fuusiot, yhtiöittämiset ja uudelleenjärjestelyt sekä synergiaetuihin pyrkivät yritysostot ja yritysyhteistyö. Rahasto sijoittaa ensisijaisesti osakkeisiin sekä opportunistisesti erilaisiin välineisiin luomalla synteettisiä pitkiä ja lyhyitä positioita eri aloilla ja sektoreilla kehittyneillä markkinoilla.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös