Osakeanalyysit

Handelsbanken: Caverion arvostustasoltaan kilpailijoita edullisempi

Caverionin osakkeelle on Handelsbankenin mielestä houkutteleva määrä ostoperusteluja.

Euroopan kuudenneksi suurimpana kiinteistötekniikan yhtiönä Caverion on pankin näkemyksen mukaan loistavassa asemassa yltääkseen hyvään tuottojen kasvuun.

Handelsbanken ennustaa Caverionille tanakkaa tuloskasvua.

”Ennustamme yhtiön osakekohtaisen tuoton vuotuiseksi kasvuprosentiksi 23 prosenttia vuosina 2015-2017. Yhtiöllä on epäsyklinen liiketoimintamalli, se on hinnoiteltu kilpailijoitaan edullisemmaksi ja sillä on mahdollisuuksia tulla hyväksi osingonmaksajaksi”, Handelsbanken perustelee aamukatsauksessaan.

Caverionin myynti on ollut laskussa ja marginaalit heikentyneet sen jälkeen, kun se irtautui YIT:stä.

Handelsbanken uskoo kuitenkin käänteen nyt tapahtuneen. Myös yhtiön suurin kilpailija Bravida on osoittanut merkkejä elpymisestä.

”Näemme myös tilausta yritysostoille, jotka voisivat kasvattaa Caverionin osakekohtaisia tuottoja 10 prosenttia parin vuoden kuluttua”, pankki ennustaa.

Tuottojen nopean kasvu, vahva tase ja sitkeä liiketoiminta voivat tehdä yhtiöstä pankin mukaan houkuttelevan ja luotettavan osingonmaksajan.

Lisäksi osakkeen arvostustaso on houkutteleva. ”Caverion on arvostustasoillaan selvästi kilpailijoitaan edullisempi, mitä emme näe lainkaan oikeutettuna.

Handelsbanken pitää edelleen Caverionin osakkeen Osta-suosituksen ja antaa osakkeelle tavoitehinnaksi 11,3 euroa.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös