Rahastotietoa

OP poisti asiakkailtaan rahastojen kaupankäyntikulut

OPn omistaja-asiakkaat saavat kesäkuusta alkaen ostaa, myydä ja vaihtaa suurinta osaa OPn rahastoista ilman kaupankäyntikuluja.

Pankin tavoitteena on tuoda konkreettista hyötyä OPn 1,7 miljoonalle omistaja-asiakkaalle ja lisätä suomalaisten kiinnostusta rahastosäästämiseen, OP kertoo tiedotteessaan.

“Osuustoiminnallisena yrityksenä tavoitteenamme on tuottaa asiakkaidemme tarvitsemia palveluja mahdollisimman kilpailukykyisesti. Kulujen poistaminen rahastojen osto-, myynti- ja vaihtotapahtumista on hyvä askel tällä tiellä”, sanoo OPn varallisuudenhoidon liiketoimintajohtaja Karri Alameri.

Samalla OP haluaa innostaa suomalaisia rahastosäästäjiksi.

“Erityisesti nykyisten matalien korkojen aikana rahastosäästäminen tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada parempia tuottoja kuin talletuksista. Toivommekin, että uudistuksemme madaltaa kynnystä kokeilla rahastosäästämistä. Samalla odotamme, että saisimme mukaan uusia asiakkaita, jotka eivät ole aiemmin tehneet rahastomerkintöjä”, Alameri jatkaa.

Alkuvuoden #SijoitaSuomeen-avauksessaan OP poisti kaupankäyntikulut Helsingin pörssiin listattujen kotimaisten yhtiöiden osakkeilta. Avauksen tuloksena suomalaiset pörssiyhtiöt saivat OPn kautta 25 000 uutta omistajaa. Samassa yhteydessä OP poisti merkintäpalkkiot OPn Suomeen sijoittavista rahastoista.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös