Oma talous

Tämä palvelu tarjoaa palkkioita verkkokyselyistä

MielipideMaailma on palvelu, jossa käyttäjä voi osallistua verkon markkinatutkimuskyselyihin ja saada korvaukseksi palkkioita.

Netti tarjoaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia lisäansioiden kerryttämiseen. Monet saavat lisäansioita tai jopa elantonsa pitämällä blogia. Menestyvän blogin rakentaminen onnistuu kuitenkin ani harvoin vasemmalla kädellä. Kävijämäärien kasvattaminen voi olla yllättävänkin työlästä, ja sivustolle asemoitujen mainosbannereiden tuotto voi jäädä vaatimattomaksi alhaisen klikkausprosentin vuoksi.

Yksi blogin pitämiselle vaihtoehtoinen mahdollisuus lisäansioihin on netin kyselytutkimuksiin osallistuminen. MielipideMaailma on palvelu, jossa käyttäjä vaikuttaa mielipiteillään uusien tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen.

Palvelun käyttäjä voi osallistua maksettuihin verkkokyselyihin, jotka koskevat eri aihepiirejä laitteista mainoksiin ja terveydenhoidosta harrastuksiin. Palvelusta voidaan toisinaan myös lähettää tuotteita kotiin testattavaksi.

Saatavilla olevat verkkokyselyt riippuvat MielipideMaailman asiakkaiden kysymyksistä, joihin he tarvitsevat kuluttajien mielipiteitä. Kyselyjen määrä vaihtelee viikoittain ja jopa päivittäin. Markkinatutkimukset etsivät usein tietyn ihmisryhmän mielipidettä – esimerkiksi tietyn tuotteen käyttäjiä, tietyn ikäisiä käyttäjiä tai tietyissä postinumeroissa asuvia käyttäjiä.

Palvelun käyttäjä saa palkinnoksi maksetun verkkokyselyn täyttämiseen käyttämästään ajasta pisteitä, jotka hän voi vaihtaa lahjakortteihin tai käteiseksi PayPalin kautta.

Käyttäjä voi myös osallistua 1000 euron neljännesvuosittaiseen käteisarvontaan.

Tutustu palveluun tästä.

Artikkeli sisältää SalkunRakentajan Affiliate-kumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto saa kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös