KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Kaupankäynti viputuotteilla ilman välityspalkkioita

SalkunRakentajan kumppani Nordnet tarjoaa kaupankäyntimahdollisuuden viputuotteilla ilman välityspalkkioita. Kampanja on voimassa syyskuun loppuun.

Maailman suurimpiin pörssinoteerattujen sijoitustuotteiden liikkeeseenlaskijoihin kuuluva Societe Generale tarjoaa joka päivä uusia Unlimited turboja sekä Bull- ja Bear -sertifikaatteja. Tuotteiden vipuvaikutus kohde-etuuteen on jopa X15.

Nordnet tarjoaa mahdollisuuden käydä kauppaa Societe Generalen viputuotteilla nollan euron välityspalkkioin 5.9.–30.9.2016. Nordnetin mukaan tarjous koskee kauppoja, joiden kauppasumma ylittää 500 euroa.

Mikä on Unlimited Turbo?

Unlimited turbot ovat pörssilistattuja arvopapereita, jotka antavat sijoittajalle mahdollisuuden käydä kauppaa vipuvaikutuksella sekä nousevilla että laskevilla markkinoilla. Arvopapereiden kohde-etuuksina voivat olla esimerkiksi indekit, osakkeet ja raaka-aineet.

Kaupankäynnissä Unlimited turbo -arvopapereilla sijoittaja ei voi koskaan hävitä enempää kuin alkuperäisen sijoituksesi sekä soveltuvan riskipreemion. Sijoittajan on kuitenkin hyvä muistaa, että sijoitus ei ole pääomaturvattu.

Sijoitusaikana markkinakehitys voi vaikuttaa kyseisiin arvopapereihin negatiivisesti ja johtaa sijoitetun pääoman menettämiseen jopa kokonaisuudessaan, Nordnet muistuttaa. Kaupankäynti kyseisillä arvopapereilla sisältää sijoittajan osalta liikkeeseenlaskijariskin.

Mitä ovat Bull- ja Bear -sertifikaatit?

Bull- ja Bear-sertifikaatit ovat vipukertoimellisia arvopapereita, jotka vahvistavat kohde-etuuden sekä positiivisia että negatiivisia kurssikehityksiä. Nousevissa markkinoissa Bull-sertifikaatin arvo nousee ja laskevissa markkinoissa Bear-sertfikaatin arvo nousee.

Päivänsisäinen vipuvaikutus vipukerroin vahvistaa tuotteen alla olevan kohde-etuuden hintakehityksen sekä positiivisilla että negatiivisilla markkinoilla. Vipuvaikutus tuo lisää tuottomahdollisuuksia, mutta tekee tietenkin myös sijoituksesta riskisemmän.

Tutustu Nordnetin viputuotteisiin alla olevasta linkistä:

Societe Generalen viputuotteet ilman välityspalkkiota
Nyt voit käydä kauppaa Societe Generalen viputuotteilla 0 € välityspalkkioin Nordnetin kautta 5.9.–30.9.2016. Tarjous koskee kauppoja, joiden kauppasumma ylittää 500 €.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää linkkejä SalkunRakentajan Affiliate-kumppanin sivuille.  SalkunRakentaja-sivusto voi saada kumppanilta mahdollisesti myyntikomissioita.

Kommentoi
Ylös
>