Oma talous

Lainojen yhdistäminen kannattaa ja voi tuoda merkittäviä säästöjä

laina luotto raha talous

– KAUPALLINEN YHTEISTYÖ –

Oletko vielä epävarma siitä, onko lainojen yhdistäminen omalla kohdallasi järkevää? Korkeakorkoisten lainojen yhdistäminen kannattaa ja voi tuo merkittäviä säästöjä.

Lainojen yhdistäminen on erityisen hyödyllistä, jos henkilöllä on useita luottokortteja tai kalliita pienlainoja.

Kuukausikustannukset saattavat nousta yllättävän korkeaksi usean lainan ja luoton kohdalla. Jokainen laina sisältää kuitenkin omat korko- ja lainanhoitokustannukset. Lainakustannuksista voi säästää kokoamalla ja yhdistelemällä lainat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kannattaa kuitenkin ottaa muutama seikka huomioon, kun ottaa lisää lainaa ja kun niitä yhdistellään:

  1. Tee kokonaiskartoitus taloudestasi. Mikä on kunkin lainan todellinen vuosikorko ja kuinka paljon eri lainojen lyhennyksiin menee?
  2. Hae lainaa jossa katetaan kaikki vanhatkin lainat. Kannattaa siis ottaa yhdistelyn piiriin myös esim. luottokorttilainat. Pitää muistaa, että isommassa lainassa on useimmiten alhaisempi korko.
  3. Uusia lainatarjouksia kannattaa vertailla tarkasti ennakkoon.

Lainaa hakiessa korkoprosenttiakin tärkeämpi tieto on luoton todellinen vuosikorko. Zmartalla ja Freedom-rahoituksella todellinen vuosikorko esimerkeissä on reilu 11 prosenttia, mikä on hyvinkin maltillinen. Pankista saattaa rahoitusta lainojen yhdistelyyn saada, mutta onhan se vaivalloisempaa monellakin tapaa.

Lainat yhdistämällä voi siis välttyä niihin liittyviltä ylimääräisiltä kustannuksilta. Lainojen kustannukset useimmiten korottavat lainojen kuukausittaisia kokonaiskuluja tarpeettoman suuriksi. Kun yhdistät monet pienet lainat yhdeksi isoksi lainaksi niin lainanhoitokustannukset pienenevät. Yhden lainan kanssa sinun ei myöskään tarvitse huolehtia joka kuukausi useasta eri lyhennyksestä.

Zmartan ja Freedom-rahoituksen lainavertailu sekä lainojen yhdistäminen säästää aikaa ja vaivaa. Muun muassa Freedom Rahoituksen rahoituspalvelun valitsemisessa on monia etuja. Yksi eduista on se, että palvelun käyttö on maksutonta. Kilpailutamme ja vertailemme lainoja ja lainatarjouksia puolestasi. Zmartan ja Freedomin kautta käytettävissä on laaja lainanmyöntäjien verkosto, jonka ansiosta saat lainallesi parhaat mahdolliset lainaehdot ja korot sekä mahdollisuudet lainojen yhdistämiseen.

Tutustu lisää palveluihin:

Zmarta

Freedom Rahoitus

1 kommentti

1 kommentti

  1. Jorma J Tontti

    14.8.2018 at 09:27

    Onko lainojen yhdistämisestä hyötyä? No se on helppo tarkistaa. Koska lainan hakeminen on ilmaista, eivätkä saadut tarjoukset sido vielä mihinkään, ainut keino on hakea lainaa netin lainanvälittäjiltä ja muutamalta vain verkossa toimivalta pankilta. Lainatarjoukset tulevat sähköpostiin ja niistä on helppo valita se, jolla on pienin todellinen vuosikorko. Jos tämä korko on pienempi kuin nykyisten lainojen, silloin lainojen yhdistäminen tuo heti säästöä. Huomaa, etteivät lainojen ns. Lainalaskurit kerro sinun kuukausierääsi, koska se lasketaan lainahakemuksessasi antamiesi taloustietojen perusteella. Siksi ainoa keino saada selville todellinen kuukausierä on hakea lainaa monelta lainanvälittäjältä. Samalla tulet tehokkaasti kilpailuttaneeksi lainasi.

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös