Oma talous

Selvää rahaa takaisin verkko-ostoksistasi – Miten Bonusway toimii?

Bonusway

Oletko jo kuullut palvelusta, jonka kautta saat verkko-ostoksistasi bonuksena selvää rahaa takaisin? Lue seuraava juttu, niin tiedät, mikä Bonusway on ja kuinka se toimii.

Bonusway on käyttäjilleen täysin ilmainen palvelu, jonka kautta käyttäjät saavat verkko-ostoksista bonusta rahana takaisin suoraan pankkitililleen. Bonuswayn tarjoamien bonusten suuruus vaihtelee verkkokauppakohtaisesti, mutta yleisesti ottaen ne ovat selvästi korkeammat kuin vaikkapa päivittäistavarakaupoista saatavat bonukset.

Esimerkiksi Fitnesstukusta tehdystä 200 euron suuruisesta ostoksesta Bonusway maksaa sinulle takaisin 11 euroa. Jos taas varaat palvelun kautta 500 euron arvoisen matkan ebookersilta, saat siitä takaisin jopa 32,50 euroa.

Palvelun piiriin kuuluu suuri määrä verkkokauppoja muotiin, matkailuun, urheiluun, elektroniikkaan ja moneen muuhun aihepiiriin liittyen.

Bonuswayn selkeä etu ja samalla eroavaisuus moniin muihin bonuskortteihin ja palveluihin verrattua on se, että sen avulla saat takaisin pisteiden sijaan oikeaa rahaa suoraan pankkitilillesi. Niinpä voit vapaasti valita itse, mihin nämä takaisin maksetut bonukset haluat käyttää, kun taas monista muista bonusohjelmista saaduilla pisteillä on rajoitetut käyttömahdollisuudet.

Liity nyt Bonusway -palveluun

Miten se toimii?

Palveluun liittyminen on helppoa ja täysin ilmaista. Se siis kannattaa, vaikka nettishoppailisit vain silloin tällöin. Paina ”liity nyt” -nappulaa Bonuswayn etusivulla ja pääset kirjautumaan palveluun joko helposti Facebook-tunnuksillasi tai sähköpostiosoitteellasi.

Saat kaikista Bonuswayn kautta tekemistäsi ostoistasi bonusta, jonka suuruus vaihtelee verkkokauppakohtaisesti. Bonukset saat, kunhan kirjaudut sisään Bonuswayhin ja klikkaat sitten sisään valitsemaasi verkkokauppaan Bonuswayn kautta ennen ostosten tekemistä. Tällöin verkkokauppa tunnistaa sinut Bonuswayn käyttäjäksi ja maksaa palvelulle myyntipalkkiota tekemistäsi ostoksista. Nämä palkkiot Bonusway sitten jakaa kanssasi bonuksena.

Voit pyytää bonusten maksamista suoraan pankkitilillesi siinä vaiheessa, kun olet kerännyt 15 eurolla bonuksia. Voit aina tarkistaa nykyisen bonus-tilanteesi Bonuswayn sivuille kirjautumalla.

Rahallisen hyödyn lisäksi Bonuswayn hyvä puoli on se, että se kokoaa sivuilleen eri verkkokauppojen tarjoukset, jolloin ne on helppoa ja nopeaa käydä katsomassa yhdestä paikasta. Bonusway tarjoaa myös käyttäjilleen eksklusiivisia alennuskoodeja verkkokauppohin. Näin käyttäjät voivat hyödyntää tilauksessaan alennuskoodia ja samalla kerätä bonukset.

Tässä vielä kootusti palvelun edut ja hyödyt:

 • Helppoa käyttää: muista vain klikata verkkokauppaan Bonuswayn kautta
 • Suuri valikoima eri verkkokauppoja
 • Et sitoudu mihinkään, etkä joudu maksamaan mitään palvelun käytöstä
 • Vinkit kootusti eri verkkokauppojen tarjouksista
 • Saat bonukset selvänä rahana suoraan pankkitilillesi

Tästä klikkaamalla pääset kirjautumaan Bonuswayn käyttäjäksi ja voit alkaa tienaamaan rahaa takaisin ostoksistasi.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

3 kommenttia

3 kommenttia

 1. Rvx

  4.9.2017 at 21:23

  Saatte 10 euron liittymispalkkion tästä:https://www.bonusway.fi/?r=4784118

 2. RVX2

  6.9.2017 at 22:10

  Ulkomaisissa nettikaupoissa toimii vastaava palvelu Ebates. Rahat saa kotiutettua Paypal tilille. Liittymis bonus 10$ http://www.ebates.com/rf.do?referrerid=VU1n6fntHrhdtUpHlfVWzg==&eeid=28187

 3. Bonuswaykäyttäjä

  27.2.2018 at 15:13

  10€ liittymisbonus edelleen tarjolla täältä: https://www.bonusway.fi/?r=2840363

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös