Oma talous

Vertaile autohuoltojen hintoja – AutoJerry-palvelu kokosi huoltojen hinnat

Autohuoltojen kilpailutuksia tarjoava AutoJerry-palvelu on julkaissut autonomistajille tietokannan, jossa esitellään kattavasti eri automerkkien ja mallien huoltotoimenpiteiden hintoja.

AutoJerry-palvelussa autoilija pyytää tarjouksen alueensa autokorjaamoilta, vertailee tarjoukset ja sopii huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa. Yrityksellä on jo yli 580 autokorjaamo-kumppania eri puolella Suomea.

Hinnasto on koottu kesäkuussa 2014 avatun AutoJerry-palvelun kautta välitettyjen yli 20 000 autohuolto- ja korjaustarjouksen perusteella. AutoJerryn hinnasto on laadittu siten, että autoilija näkee heti ensi silmäyksellä eri huoltotoimenpiteiden tyypillisen hintahaarukan ja keskihinnan.

Hinnasto on tarkoitettu ensisijaisesti auttamaan autonomistajaa muodostamaan nopeasti käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Autohuollossa ja korjauksessa toimenpiteen hintaan vaikuttaa moni asia, kuten käytettävien varaosien laatu ja erityisesti auton merkki ja malli. Lisäksi huoltoliikkeillä on eri hinnoittelukäytäntöjä, jotka saattavat joskus vaikuttaa hintaan jopa enemmän kuin itse automalli.

AutoJerry-palvelun suosio kasvaa voimakkaasti, joten huoltohinnaston kattavuus ja luotettavuus paranee jatkuvasti. “Hinnasto on yksi mielenkiintoinen tapa hyödyntää palveluun kertyvää tietoa. Uskon että AutoJerryn huoltohinnasto tarjoaa kotitalouksien arkeen kätevästi apua, kun mietitään tulevien kuukausien kuluja.”, kommentoi AutoJerryn palvelukehittäjä Heikki Johansson.

Huoltohinnoissa on hämmästyttävän suuria eroja.

AutoJerryn mukaan yksi yleisimmin pyydetty huoltotoimenpide on jakohihnanvaihto, joka on keskimäärin 478 euron hintainen. Jakoketjujen vaihto voi  kuitenkin tulla maksamaan jopa yli tuhat euroa. Uuden kirkkaan tuulilasin voi saada yleisiin automerkkeihin jopa alle kolmella sadalla ja vetokoukkujen asennukset osineen lähtevät neljästä sadasta aina yli tuhannen euron hintoihin.

Huoltohinnat löytyvät täältä.

Tutustu Autojerry-palveluun tästä.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

 

 

Kommentoi
Ylös
>