Sijoitusideat

OP antaa kaikille viidelle suosikkiosakkeelleen ostosuosituksen

OP ylläpitää OPn Parhaat osakelistaa, jossa se nimeää viisi parasta kotimaisten osakkeiden ostoideaa.

Osakkeen positiivinen tai negatiivinen tuotto-odotus lasketaan OP Yrityspankin tavoitehinnan ja markkinahinnan suhteesta. Kokonaisuudessaan OP Yrityspankki antaa sijoitussuosituksia lähes 90 kotimaiselle yhtiölle.

Pankin viisi suosikkiosaketta 20.2. päivitetyn listan mukaan ovat seuraavat:

Amer Sports

Urheiluvälineyhtiön kasvupainotteinen strategia etenee lupaavasti. OP:n mukaan yhtiön tuotteilla on useissa tuoteryhmissä merkittävät markkinaosuudet maailmalla. ”Strategiaperiodin 2015-2020 lopussa on tavoitteena saavuttaa 3,5 miljardin liikevaihto, mikä tarkoittaa noin 6,5 %:n vuosittaista kasvua”, OP toteaa.

Cramo

Rakennuskonevuokraajan osakekurssin on OP:n mukaan laskenut houkuttelevalle tasolle ja osakkeen arvostus on maltillinen. ”Positiiviset markkinanäkymät rakennuskoneiden kysynnässä ja siirtokelpoisissa tiloissa tukevat kannattavaa kasvua.”

Uponor

Sisäilmasto- ja putkijärjestelmien toimittaja Uponor hyötyy Euroopan talouden elpymisestä. OP:n mukaan asuntojen rakennusluvat ovat nousseet peräti 20 prosentin kasvuun Euroopassa.

Huhtamäki

Kuluttajapakkauksia valmistavalla Huhtamäellä on vahvat asemat maailman ruoka- ja juomapakkausten markkinoilla. ”Pitkän aikavälin trendit kaupungistumisesta ja keskiluokan kasvusta tukevat yhtiön kysyntänäkymiä”, OP toteaa. Yhtiö on kasvattanut kapasiteettiaan, mikä pankin mielestä kertoo johdon uskosta kasvuun. Huhtamäki on myös hyvä osingon maksaja.

Nokia

Nokian viimeisin osavuosikatsaus oli iloinen yllätys tuloksen osalta. Yhtiön näkemys verkkomarkkinoiden kasvusta on nyt aiempaa optimistisempaa. Myös Alcatel-Lucentin kaupasta tulevat synergiaedut alkavat vähitellen realisoitua.

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös