Asunnot ja kiinteistöt

Groundfunding paketoi kiinteistösijoituksen, jonka voi tehdä vaikka kotisohvalta

Eerikkilä resort joukkorahoitus groundfunding kiinteistosijoitus

Groundfunding Oyj on avannut uuden, poikkeuksellisen kiinnostavan rakennusalan joukkorahoituskohteen.

Sijoituspaketti on sellainen, että se sopii mahdollisimman monelle. Kohde on kiinnostava vaihtoehto yksityissijoittajillekin, koska mukaan pääsee jo pienellä summalla ja sijoitukselle on vakuus.

Sijoituspaketin perustiedot:

– Vähintään 3000 euron vakuudellinen sijoitus

– 7 % vuosikorko

– 8-20 kuukauden sijoitusaika.

Tähän kiinteistökohteeseen voi sijoittaa vain kauttamme. Moderni sijoituspalvelumme mahdollistaa sijoittamisen vaikka kotisohvalta käsin.

Eerikkilä resort joukkorahoitus groundfunding huvila

Eerikkilä Resort on Suomen suurin rakennusalan joukkorahoituskohde

Hankkeeseen kuuluva kiinteistöosakeyhtiö hakee vakuudellista lainaa Eerikkilän Urheiluopiston yhteyteen rakennettaville seitsemälle lomahuvilalle. Kohteeseen ei kuulu myytäviä loma-asuntoja tai -osakkeita, vaan rakennettava kohde tullaan vuokraamaan Eerikkilän Palvelut Oy:n käyttöön pitkällä vuokrasopimuksella.

Eerikkilän resort-alueen rakennustyöt Tammelassa ovat käynnistyneet viime lokakuussa. Alueelle nousee ensimmäisessä vaiheessa 16 lomahuoneistoa ja seitsemän korkeatasoista huvilaa. Rakennuttajana toimii Villa Building Oy.

Hankkeen ensimmäisen vaiheen kokonaisarvo on 7,7 miljoonaa euroa. Groundfundingin tavoitteena on kerätä 700 000–1 000 000 euroa, eli 9–13 prosenttia hankkeen ensimmäisen vaiheen rahoituksesta.

Sijoituksen vuotuinen korko on 7% ja laina-aika on 31.12.2018 asti, mutta pääoma voidaan maksaa takaisin aiemminkin lainaehtojen mukaisesti.

Voit tutustua harvinaisen hienoon sijoituskohteeseen osoitteessa www.groundfunding.fi

Edelliset kohteet on merkitty täyteen nopeasti

Eerikkilä Resort on kuudes kohteemme viime keväisen aloituksen jälkeen. Palvelumme kautta on kerätty jo lähes kahden miljoonan euron sijoitukset, joista sijoittajat ovat saaneet 5,25 – 12% vuosikoron melko lyhytaikaisilla sijoituksilla.

Yhden kohteen laina-aika on jo umpeutunut ja lainapääoma korkoineen on maksettu takaisin sijoittajille.

Sijoituskohteemme ovat poikkeuksetta merkitty täyteen nopeasti, sillä sijoittaminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi. Groundfunding tarjoaa vaivattoman ja helposti ymmärrettävän sijoitusmuodon, sillä sijoittaminen ei vaadi osake- tai korkomarkkinoiden seuraamista.

Käyttöön tarvitset vain suomalaisen henkilötunnuksen ja verkkopankkitunnukset. Voin vakuuttaa että jos osaat käyttää verkkopankkia, onnistut sijoittamaan myös Groundfunding-palvelun kautta.

Kohteet valitaan huolella

Groundfunding tarjoaa joukkorahoituspalvelun teknisen alustan ja hoidamme koko rahoitus- ja sijoitusprosessin:

  • valitsemme ja arvioimme rakennuttajan ja rakennuskohteen
  • hoidamme sijoitusten maksuliikenteen
  • laskemme korot ja tilittämme pääomapalautukset
  • hoidamme ilmoitukset verottajalle.

Sijoittaja voi seurata rakentamisen edistymistä palvelumme kautta, vaikka kotisohvalta.

Joukkorahoitusta on käytetty monilla aloilla, mutta Suomessa rakennus- ja kiinteistöalalla tämä rahoitus- ja sijoitusmuoto on uusi. Groundfunding-palvelumme eroaa osakepohjaisista joukkorahoituspalveluista siten että kauttamme rakennuttajat hakevat lainamuotoista lisärahoitusta rakennushankkeille. Sijoittajille tämä sijoitusmuoto mahdollistaa hyvän tuoton lyhyessä ajassa.

Tarkemmat tiedot sijoituksesta saat sivuiltamme www.groundfunding.fi. Rekisteröityminen palveluun on maksutonta.

Tiedoksi lukijoille: Artikkeli sisältää SalkunRakentajan markkinointikumppanin sivuille linkkejä, joiden perusteella SalkunRakentaja-sivusto voi saada korvauksia.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös