Asunnot ja kiinteistöt

Tämä merenrantahuvila on Suomen kallein myynnissä oleva loma-asunto

Villa Korsholmen huvila vapaa-ajan asunto

Kuva: Westatus Oy Ab LKV

Sekä Etuovi.com:n että Oikotie.fi -sivustojen mukaan kallein Suomessa myynnissä oleva vapaa-ajan asunto sijaitsee Strömsön saarella.

Kyse ei ole Vaasan Strömsöstä vaan Tammisaaren saaristossa, Raaseporissa sijaitsevasta Alkon henkilöstön entisestä lomakohteesta, joka siirtyi vuonna 1999 valtion kiinteistöyhtiö Kapiteelin omistukseen. Kapiteeli myi saaren yksityishenkilölle vuonna 2004. Strömsö on noin 320 hehtaarin kokoinen saari Tammisaaren ja Inkoon rajalla ja on vain tunnin päässä pääkaupunkiseudulta.

Saarelta ovat rantatontteja hankkineet niin rallin kaksinkertainen maailmanmestari Marcus Grönholm kuin Nokia-miljonääritkin, kertoo MTV.

Suomen kalleimman vapaa-ajanasunto sijaitsee kallioisella noin viiden hehtaarin tontilla, josta on näkymät Suomenlahdelle.

Villa Korsholmen -nimisellä huvilalla on pinta-alaa hulppeat 320 neliötä, ja kokonaisuutta täydentää 900 neliön osittain katettu terassi uima-altaineen. Päärakennuksen lisäksi Villaan kuuluu erillinen rakennus vieraiden majoittamiseen, suojaisa venesatama, sekä talousrakennuksia. Käyttämätöntä rakennusoikeutta on lisäksi 220 neliötä.

Saaristoon istuvan Siperian lehtikuusiverhoillun kokonaisuuden on suunnitellut arkkitehti Joanna Maury-Ahola. Huvilan rakennusvuosi on 2011.

Hintapyynti on sijainnin ja hulppeitten tilojen mukaisesti peräti 4,2 miljoonaa euroa.

Katso kaikki huvilan kuvat täältä.

1 kommentti

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös