Sijoitusideat

Finwe antaa sijoittajalle mahdollisuuden hyötyä mobiiilisovellusten ja virtuaalitodellisuuden markkinan kasvusta

Finwe on virtuaalisten 360 asteen videoesitysten globaali johtaja, joka toimii virtuaalisen todellisuuden kehittämisen keskiössä.

 

-KAUPALLINEN YHTEISTYÖ-

Finwe on virtuaalisten 360 asteen videoesitysten globaali johtaja, joka toimii virtuaalisen todellisuuden kehittämisen keskiössä.

Finwe tuottaa asiayhteyden tietoisuuden, sensorialgoritmien kehityksen, 3D-grafiikkojen ja 360° videoiden saralla. Finwen asiakkaat koostuvat pääosin isoista kotimaisista ja kansainvälisistä yrityksistä, mutta sen asiakaskuntaan kuuluvat myös pienemmät yritykset. Finwen asiaosaamista kuvaavat lukuisat tieteelliset julkaisut, patentit, sekä Finwen tuottamien teknologian integrointi useisiin onnistuneesti lanseerattuihin loppukäyttäjätuotteisiin raskaista koneista puettaviin laitteisiin lähtien.

Mitä lisäarvoa sitten esimerkiksi 360 asteen virtuaaliesitys tuo tullessaan? Esimerkiksi teollisiin hankkeisiin liittyvä turvallisuuskoulutus on turvallisempaa ja tehokkaampaa, kun vaarallisissa paikoissa ei tarvitse varsinaisesti tarvitse käydä tai ne voidaan esitellä virtuaalisesti. Toinen tehokkuushyöty syntyy projektikokousten myötä. Voimalayhtiön johtotiimi voi kokoushuoneestaan käsin tarkastella kaikkien voimaloidensa kaikkia sijainteja.

Loppuasiakkaalle tärkeää on toimiva kokonaisuus, ja on oleellista huomioida, että Finwe pystyy tarjoamaan asiakkailleen muutakin kuin pelkän virtuaalitodellisuuteen liittyvän tekniikan. Finwe toimii läheisessä yhteistyössä FincCloudin kanssa. FinCloud tuottaa 360°videoita niin medialle kuin teollisuudellekin. Yhteistyö tuo mukanaan sekä synergiaetuja, että kasvupotentiaalia kummallekin osapuolelle. Yhteistyön kautta voidaan loppuasiakkaalle tarjota sisällön tuotannon, esittämistekniikan, koulutuksen ja konsultaation sisältävä paketti. Lisäksi 360° videoiden päälle voidaan Finwen teknologian avulla helposti liimata niin dokumentteja kuin sensorien tuomaa dataa.

Sensorien tuoma data on sitä dataa mikä asioiden internet (Intenet of Things) tuottaa.  Toisin sanoen Finwen tuote yhdistää kätevästi asioiden internetin ja virtuaalisen todellisuuden tuomat edut saumattomasti toisiinsa.

Yli 450 mobiiliapplikaatiota ja yli 30 miljoonaa latausta

Maailman johtavat sovelluskehittäjät käyttävät Finwen teknologiaa lähtien yksinkertaisista videosovelluksissa ja päättyen täysin täysimittaisiin, yritysten rakenteisiin sopiviin, videokatalogisovelluksiin. Finwe tarjoaa tällä hetkellä kolme erilaista tuotetta: Orion360 SDK, Spot, ja LiveSYNC™. Lisäksi yritys myy 360° videoihin liittyvää konsultaatiota ja kehittää asiakkailleen Orion360-pohjaisia sovelluksia. Finwen tarjoamat ratkaisut on lisensoitu globaalisti yli 450 sovellukseen, joita on ladattu yli 30 miljoonaa kertaa.

Finwe rahoituskierros invesdor nyt auki

Orion360™ kehitettiin ja optimoitiin 360 asteen virtuaalisten videoiden sekä interaktiivisten 3D valikkojen toistamiseen. Orion360™ toimii niin älypuhelimissa, tableteissa, virtuaalilaseissa, älytelevisioissa, webbiselaimissa ja jopa teollisuuden käytössä olevien koneiden tietokoneissa. Finwen tarjoama ratkaisu tukee niin suoratoistovideoita kuin myös reaaliaikaikaisia useiden kameroiden tuottamia videoita, hot spotteja, sosiaalisen median integraatiota, analytiikkaa, lisättyä todellisuutta, sekä asioiden internet -pohjaisia antureita.

Virtuaalitodellisuuden PowerPoint, LiveSYNC™, on uniikki tuote. Näytön jakaminen yhdeltä laitteelta läheiseen televisioon on mahdollista saavuttaa muillakin ratkaisuilla, mutta LiveSYNC™ sallii sekä pidemmät katseluajat, että antaa jokaiselle käyttäjälle mahdollisuuden jakaa näkymänsä tai rakentaa useammasta käyttäjästä muodostettu mosaiikkinäkymä. Muutamalla kilpailijoilla on osallistavat esitykset mahdollistavia tuotteita, mutta näistä puuttuu esimerkiksi lisätyn todellisuuden ja interaktiivisuuden ominaisuudet

Virtuaalisesta todellisuudesta on tulossa entistä merkittävämpi tekijä sosiaalisen median, kuten Facebookin ja YouTuben tarjotessa yhteensopivuuden 360° videoihin. Spot hyödyntää tätä mahdollisuutta tarjoamalla valmiin sovelluksen, jonka loppukäyttäjä voi brändätä oman tarpeensa mukaan. Ratkaisu mahdollistaa 360° reaaliaikaisen toiston. Näin voidaan tarjota entistä monipuolisempi tapa päästä etäältä osalliseksi vaikkapa yleisötapahtumiin sekä lyhyen ajan markkinointitempauksiin.

Finwen rahoituskampanja on nyt auki

Finween on nyt mahdollista sijoittaa Invesdorin rahoituskierroksen kautta. Finwen odotettu liikevaihto vuodelle 2018 on 1 399 000 euroa ja sijoittajille tarjotaan 4,8 – 13,0 prosentin omistusosuutta 200 000-600 000 euron hintaan. Invesdorin alustalta löytyvä Finwen rahoituskierros on auki lokakuun loppuun asti.

Sijoituksen lisäksi Finween sijoittanut pääsee täysin ilmaiseksi kokeilemaan Finwen tuotetta. Finwe lahjoittaa sijoittajilleen kuuden kuukauden ilmaisen lisenssin LiveSYNC™-tuotteeseen. Lisenssi on henkilökohtainen. Sijoittajalla ei ole oikeutta myydä lisenssiään, eikä myöskään siirtää sitä kenenkään muun käyttöön. Kuuden kuukauden jälkeen lisenssi on uusittavissa voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Kampanjan ideana on tutustuttaa Finwen sijoittajat Finwen tuotteeseen, jolloin heille syntyy myös mahdollisuus palautteen antamiseen, sekä promoamiseen omille kontakteilleen.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös