Talouden trendit

Bloomberg: Etelä-Korea harkitsee bitcoin-kauppapaikkojen sulkemista

Bitcoin on menettänyt 27 prosenttia viime viikon huipuistaan.

Bloombergin mukaan Etelä-Korean viranomaiset tutkivat vaihtoehtoja bitcoinien ja muiden kryptovaluuttojen kauppapaikkojen sulkemiseksi.

Etelä-Korealaisten kiinnostus bitcoiniin on ollut poikkeuksellisen suurta, mikä on ollut omiaan kasvattamaan maan pääministerin huolta bitcoinin vaikutuksesta maan nuorisoon.

Etelä-Korea vaatii kryptovaluutoilla käytävän kaupan taakse oikeita nimiä ja kieltää pankkien virtuaaliset kryptovaluuttatilit. Maan oikeusministeriö pohtii myös kryptovaluuttojen kaupankäyntipaikkojen sulkemista hillitäkseen kryptovaluuttoihin liittyvää spekulaatiota.

Kryptovaluuttojen ylikuumentumista Etelä-Koreassa kuvaa, että torstaina bitcoinista sai Soulissa maksaa 30 prosentin ylihintaa kansainvälisiin vaihtokursseihin verrattuna. Tilanne on maan hallituksen mukaan sen vertaa poikkeuksellinen, että nyt tarvitaan viranomaissäätelyä.

Singaporessa viranomaiset ovat varoittaneet kryptovaluuttajien ostajia siitä, että he voivat menettää kaikki rahansa.

Bitcoin maksoi vielä 16.12.2017 melkein 20 000 dollaria, nyt bitcoinin kurssi on alle 14 000 dollaria.

Bitcoinin nousuunkin uskovia on. Bitcoineja on rajoitettu määrä ja, toisin kuin kultaa, voidaan bitcoinia siirtää vaivattomasti mihin tahansa maailmassa. Bitcoinien luontinopeus hidastuu ja bitcoinien maksimimäärä on ennalta määrätty 21 miljoonaan kappaleeseen.

Samaan aikaan bitcoinin käyttö ympäri maailman on ollut voimakkaassa kasvussa. Bitcoinien kysyntä on ollut erityisen suurta niissä maissa, joiden paikallisvaluutan arvonkehitys on heikkoa.

Yleisesti ottaen hyödykkeen hinta nousee silloin kun kysyntä kasvaa tarjontaa nopeammin.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​ ​yhteistyötarjous!

Coinmotionin​ ​kautta​ ​voit​ ​ostaa, myydä​ ​ja​ ​säilyttää​ ​bitcoineja​ ​turvallisesti.​ Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

 

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös