Oma talous

Uusi Carrio-mobiilisovellus mahdollistaa turvallisesti ajaville kuljettajille halvemmat vakuutusmaksut

Carrio mobiilisovellus autoilu

Jyväskyläläisen Ficonic Solutionsin kehittämä Carrio-mobiilisovellus tarjoaa turvallisesti ajaville kuljettajille mahdollisuuden halvempiin auton vakuutuksiin.

Yhtiön mukaan kyseessä on Suomen ensimmäinen ajotapapisteytetty vakuutus.

Carrion tekoälyllä varustettu assistentti toimii automatkojen älykkäänä digitaalisena apukuljettajana, joka oppii kuljettajan ajotavan sekä käyttäytymisen ja tekee niiden pohjalta ehdotuksia. Ajotavan kehittämisen lisäksi Carrion assistentti osaa myös tehdä navigointiehdotuksia pohjautuen kuljettajan sijaintiin ja kalenterimerkintöihin.

Sovellus tietää myös, jos kuljettaja on myöhässä myöhässä tapaamisesta ja ehdottaa viestin lähettämistä tapaamiseen osallistujille. Työpäivän viimeisen kalenterimerkinnän jälkeen Carrion assistentti oppii ehdottamaan seuraavaksi navigointikohteeksi kuljettajan kotiosoitetta.

Turvallisesti ajavat kuljettajat saavat sovelluksen avulla taloudellista hyötyä. Carrion ajopelillä parhaimmat pisteet saaneet kuljettajat tulevat saamaan jopa satasia vuodessa säästöä tuovan vakuutustarjouksen. Vakuutustarjoukset tekee Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia.

Ajopisteisiin vaikuttavat nopeusrajoitusten noudattaminen, sekä rauhallinen ajotyyli. Ajopisteitä vähentäviin miinuspisteisiin ei liitetä sijaintitietoa, eikä tarkkaa nopeustietoa, joten Carrion keräämästä datasta ei voida esimerkiksi osoittaa missä ja kuinka paljon ylinopeutta on ajettu. Ajopeli vertaa ajopisteitä muiden käyttäjien pisteisiin, joten nyt on mahdollista todistaa puheet siitä, jos uskoo olevansa keskimääräistä parempi kuljettaja.

“Kun kuljettaja on käyttänyt sovellustamme tuhannen ajokilometrin ajan, hänen on mahdollista saada hänen ajotapansa huomioinut vakuutustarjous, mikäli ajotapapisteitä on kertynyt riittävästi. Voit siis itse vaikuttaa vakuutuksesi hintaan ajamalla rauhallisesti ja liikennesääntöjen mukaan, olivat bonuksesi mitä tahansa.” Ficonic Solutions toimitusjohtaja Timo Salminen kertoo.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2020 Salkkumedia Oy

Ylös