Sijoitusuutiset

Kryptovaluutat ohittivat jo 700 miljardin dollarin rajapyykin – Bitcoinin kilpailijat nousevat

Bitcoinin valta-asema kryptovaluuttojen joukossa ei ole enää niin vahva kuin aiemmin. Ripple ja Ethereum ovat nousseet sen kilpailijoiksi markkina-arvolla mitattuna.

Kaikkien kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo rikkoi 700 miljardin dollarin rajapyykin ensimmäistä kertaa.

Kryptovaluuttojen 700 miljardin dollarin markkina-arvo ylittyi keskiviikkona 3.1, kertoo Bittiraha.fi-sivusto viikkokatsauksessaan.

Viimeksi kryptovaluuttojen markkina-arvo oli ennätyksellisen korkealla joulukuun lopussa, jolloin markkina-arvo rikkoi 650 miljardia dollaria. Markkina-arvo on kasvanut muutamissa viikoissa yli 100 miljardia dollaria ja tällä hetkellä markkina-arvo on jo yli 780 miljardia dollaria.

Bitcoin on edelleen kryptovaluuttojen ylivertainen johtaja ja sen kasvava arvo on yksi tärkeimmistä kryptovaluuttojen markkina-arvon nostajista, Bittiraha toteaa.

Bitcoinin noususta huolimatta sen monopoliasema on selvästi heikentynyt muiden kryptovaluuttojen saadessa huomiota ja näkyvyyttä. Viime vuoden tammikuussa yli 50 prosenttia kryptovaluuttojen markkina-arvosta tuli bitcoinista, mutta tällä hetkellä bitcoin muodostaa enää 36,5 prosenttia kryptovaluuttojen arvosta.

Bitcoinin lisäksi monet muut kryptovaluutat ovat tehneet viime aikoina ennätyksiä ja nostaneet yhteenlaskettua markkina-arvoa. Bittiraha-sivuston mukaan merkittävimpänä näistä lienee Ripple sekä Ethereum.

Ripple on noussut nopeasti toisiksi suurimmaksi kryptovaluutaksi ja sen lohkoketjupoletti on tehnyt omat kaikkien aikojen ennätyksensä käydessään yli neljässä dollarissa. Tällä hetkellä Ripplen hinta on noin 2,3 dollaria. Sen markkina-arvo on noussut vuodessa peräti yli 38 000 prosenttia.

Kuluneella viikolla puolestaan Ethereumin ether-tokeni rikkoi 1 000 dollarin rajapyykin saavuttaen kaikkien aikojen ennätyksensä. Tällä hetkellä vaihdetaan pörsseissä noin 1200 dollarin hintaan.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​ ​yhteistyötarjous!

Coinmotionin​ ​kautta​ ​voit​ ​ostaa, myydä​ ​ja​ ​säilyttää​ ​bitcoineja​ ​turvallisesti.​ Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

 

2 kommenttia

2 kommenttia

 1. Kryptot

  8.5.2018 at 10:22

  Tuosta ajasta ollaankin sitten tultu melko roimasti alaspäin. Coinmarketcapin tilastojen mukaan kokonaismarkkina-arvo on vieläkin alle 500 miljardia (kävi alle 250 miljardissa kääntymässä tuon tammikuun huiman huipun jälkeen).

  Mielenkiintoista seurata milloin päästään noihin vanhoihin lukemiin taas – vai päästäänkö ikinä. 🙂

 2. ALEXXSTOCCA

  19.5.2018 at 13:07

  Aivan varmasti päästään. Älä sitä pelkää. Taidat olla sellainen ns. No Coiner. Ei hätää, joukkoon mahtuu myös aina junasta jääneitä.

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös