Sijoitusuutiset

Bitcoin-sivusto varoittaa kryptovaluutan huijauspaketeista

Useat suomalaiset Bitcoin-käyttäjät ovat raportoineet, että heille on pyritty myymään niin kutsuttuja “Bitcoin-aloituspaketteja”, kertoo Bittiraha.fi-sivusto.

Näiden pakettien hinnat ovat raporttien mukaan liikkuneet noin 50 – 100 euron tuntumassa ja niiden markkinoijat ovat antaneet harhaanjohtavaa tietoa, että nämä aloituspaketit olisivat välttämättömiä tai tarpeellisia Bitcoin-käytön aloittamiseksi.

Kyseessä on kuitenkin pelkkä pahantahtoinen huijaus.

Bittiraha.fi:n mukaan bitcoinin käyttäminen ei vaadi mitään aloitusmaksuja tai -paketteja. Kuka tahansa voi ryhtyä käyttämään Bitcoinia luomalla oman Bitcoin-lompakon ilmaiseksi luotettavien bitcoin-palveluiden kautta. Pelkkä ilmaisen lompakon luominen riittää, että käyttäjä voi vastaanottaa ja lähettää bitcoineja.

Bitcoin-huijaukset ovat yleistymässä myös Suomessa. Bittiraha.fi:n mukaan tämä johtuu siitä että ala on uusi. Monet eivät vielä ymmärrä Bitcoinia, mikä tekee Bitcoiniin liittyvistä huijauksista houkuttelevia hankkeita.

Huijauksilta voi välttyä helposti ottamalla selvää yrityksestä, jonka palveluja käyttää. Jos yritys on toiminut vuosia ja sen nimi on tunnettu, on yritys todennäköisemmin luotettava. Suomessa luotettavia Bitcoin-palveluja ovat muun muassa Bittiraha.fi, Coinmotion, Bittimaatti-verkosto sekä LocalBitcoins.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SalkunRakentaja on sijoittamiseen ja raha-asioihin keskittyvä verkkojulkaisu. Sivusto sisältää sijoittamiseen, talouteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:


< !—ReadPeak peruskoodi -->
< !—Improve Media -->

Copyright © 2019 Salkkumedia Oy

Ylös