Sijoitusideat

Nordealta ostosuositus tälle teknologiayhtiön osakkeelle

Norjalainen Subsea 7 palaa Nordean seurantaa ja saa pankilta ostosuosituksen.

Subsea 7 on maailman johtava merenpinnan alla tapahtuvaan tekniikkaan ja rakentamiseen erikoistunut yhtiö, jonka asiakkaita ovat syvänmeren öljyntuotantoyhtiöt.

Öljy- ja kaasualan suhdanne on piristynyt muutaman edellisvuoden matalan aktiviteetin jälkeen, Nordea arvioi aamukatsauksessaan. Siksi Subsea 7:n näkyvyys tulevien tilausten osalta on parantunut.

Norjalaisyhtiön parantunut toimintaympäristö ja tilauskannan kasvu tukevat Nordean positiivista näkemystä yhtiöstä. Pankki ennustaa Subsea 7:n liikevoiton kasvavan vahvasti tulevien vuosien aikana ja pankki näkee arvostuskertoimilla olevan nousuvaraa matalalta nykytasolta.

”Ennusteidemme osalta olemme kuluvan vuoden osalta linjassa analyytikoiden konsensuksen kanssa ja vuosien 2020 ja 2021 osalta hieman konsensuksen yläpuolella”, Nordea toteaa.

Subsea 7:n osake hinnoitellaan tällä hetkellä Nordean mukaan historiallista keskiarvo edullisemmilla arvostuskertoimilla.

Osake hinnoitellaan nyt selvästi myös alle konsensuksen mukaisen keskimääräisen tavoitehinnan. 23 analyytikon keskimääräinen tavoitehinta osakkeelle on 134 norjan kruunua, kun viimeisin kurssinoteeraus on 98,8 kruunua. Analyytikoista viisi antaa osakkeelle ostosuosituksen ja yhdeksän antaa lisää suosituksen.

Nordean tavoitehinta norjalaisyhtiön osakkeelle on 118,5 kruunua.

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ylös