Markkinakommentit

Treidaajat pohtivat taantumaa enteilevää taloustilannetta

Keskuspankeilla on kaksi vihollista, kertoo treidaaja Jukka Lepikkö.

Keskuspankeilla on kaksi vihollista, kertoo treidaaja Jukka Lepikkö.

Traders’ Clubin markkinakatsauksessa Tuomas Tuominen ja Jukka Lepikkö pohtivat nykyistä taantumaa enteilevää taloustilannetta ja pohtivat keskuspankkien toimia.

Toisena aiheena on treidaajien uudet mahdollisuudet. Nasdaq laajentaa kaupankäyntiaikoja palvellakseen treidaajia paremmin.

Nyt treidaaja voi tehdä kauppaa käytännössä kellon ympäri, klo 9.15–21 välisenä aikana. Tämä tarkoittaa runsaasti lisää mahdollisuuksia hyödyntää kurssiliikkeitä ja reagoida muutoksiin ulkomaisilla markkinoilla.

Jaksossa myös viimeistellään treidaussuunnitelma – se antaa työkalut systemaattiseen, kurinalaiseen ja todennäköisyydet huomioon ottavaan kaupankäyntiin, joka parantaa mahdollisuuksiasi menestyä!

Nordnet Trader’s Club on videosarja, jossa treidaajat seuraavat markkinoiden kuumimpia puheenaiheita, analysoivat mennyttä ja ennakoidaan tulevaa.

Traders’ Clubissa opetetaan kaikki oleellinen treidausstrategioista, markkinoiden ennakoinnista ja esimerkiksi kaupankäyntityökaluista. Lisäksi siinä perehdytään tekniseen analyysiin, jonka avulla pyritään parantamaan mahdollisuuksia ajoittaa markkinaa ja tehdä oikea-aikaisia ostoja ja myyntejä.

Tutustu tästä Nordnetin treidaajille tarjoamiin palveluihin:

Kommentoi
Ylös
>