Asunnot ja kiinteistöt

Miten luoda arvoa asuntosijoitukselle? – 5 keinoa

Tällä videolla käyn läpi keinoja, mitä asuntosijoittaja voi tehdä itse asuntovarallisuudelleen.

Jos ei tee mitään arvoa tuottavaa itse, silloin kerää vain kassavirtoja, positiivisia tai negatiivisia, ja kasvattaa nettovarallisuutta tulonhankkimislainaa lyhentämällä. Tämä on monen asuntosijoittajan arkea eikä siinä ole mitään väärää. Hyvillä sijanneilla kärsivällinen voi saada myös markkina-arvonnousua päälle.

Tällä videolla käyn läpi keinoja, mitä voi tehdä itse, jotta voisi luoda lisää arvoa yllä kuvatun päälle. Jos tunnistaa näitä keinoja jo tarjous- ja neuvotteluprosessin aikana, on jo tosi hyvissä asemissa luomaan lisäarvoa.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi
Ylös
>