Asunnot ja kiinteistöt

Onko ”osta ja pidä” asuntosijoittaminen enää hyvä sijoittamismuoto?

Tein viime viikolla koronavirukseen- ja pörssikurssien heiluntaan liittyvän videon. Ostan Asuntoja Podcastin puolella tuli viime viikolla ulos osa 1 Suomen Vakranantajien yhteiskuntasuhdejohtaja Tuomas Viljamaan haastattelusta, jossa kävimme läpi poliittisia riskejä. Sekä Tuomaksen haastattelu että viime viikon video eivät vielä huomioineet sitä, mitä eilen maanantaina 16.3.2020 hallitus päätti koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseen liittyen.

Myöskään viime viikon videon jälkeen ei ole enää kysymys pörssikurssien heilunnasta vaan kunnon korjausliikkestä, jossa on pyyhkäisty urakalla pois viime vuosien nousua.

Keskuspankit ja valtiot ovat julkaisseet erilaisia toimenpiteitä rahamarkkinoiden likviditeetin säilyttämiseksi ja yritysten hengissä pysymisen auttamiseksi koronavirusvirran vastarannalle hukkumatta pääsemiseksi.

Tällä videolla ohjeita, mitä asuntosijoittajan tulisi juuri nyt ajatella ja miten toimia sekä uusien ostokohteiden että pankkirahoituksen suhteen. Pörssin kaltaiseen paniikkiin ei ole mitään syytä vaan asioita ehtii pohtia ja tarkkailla rauhassa, kunhan osaa tarkkailla oikeita asioita ja nähdä mahdollisia muutoksia. Niihin ohjeita ja ideoita.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös