Asunnot ja kiinteistöt

Miten toimia, ettei vuokralaisen häätöä tarvita?

Ilta-Sanomissa oli eilen eli 9.11.2020 juttu, jossa Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja Anne Viita kertoo Vuokralaisen häätämiseen johtavista tilanteista ja käytännöistä. 

Juttu osui asuntomarkkinoiden twitterissä silmään, kun Anne Viidan titteliksi oli laitettu Vuokranantajat ry:n toiminnanjohtaja. Joku terävästi huomio, olikohan Sanna Hughes jo kuullut syrjäyttämisestään. Tässä toimituksen pikkuvirheessä oli kuitenkin positiivista piilosanomaa, sillä Vuokranantajien toiminnanjohtajana yhä jatkava Sanna Hughes olisi voinut antaa samanlaiset tiedot ja ohjeet kuin Vuokralaiset ry:n toiminnanjohtaja antoi.

Jutusta puuttui nykyään niin tyypillinen vastakkainasettelu eikä siinä syytelty vuokranantajia eikä lainsäädäntöä vaan annettiin luontevasti hyödyllistä tietoa, joka voi auttaa vuokralaisia ja vuokranantajia pitämään vuokrasuhteen kunnossa ennaltaehkäisevästi ilman, että häätökäytäntöihin täytyy tutustua tai häätöpäätös tulee yllättäen.

Poimin jutusta Anne Viidan 3 tärkeintä pointtia ja lisäsin omia näkemyksiäni, miten sekä vuokralainen että vuokranantaja voivat toimia ennaltaehkäisevästi ja miten vuokranantaja voi auttaa vuokralaistaan.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

No Comment.

SalkunRakentaja on vaurauden rakentajan suosittu verkkolehti. Sivusto sisältää sijoittamiseen, yrittäjyyteen ja arjen raha-asioihin liittyviä artikkeleita, uutisia ja analyysejä.

SalkunRakentaja-sivusto sisältää myös kumppaneidensa tuottamaa sisältöä, josta sivusto voi saada julkaisupalkkioita.

Tutustu sisältömarkinoinnin ja sisällöntuotannon ratkaisuihimme Salkkumedia Oy:n kotisivuilta.

   

Yhteystiedot

Julkaisija Salkkumedia Oy
Y-tunnus 2793119-8
Puhelin 040 0132119
Sähköposti info(at)salkunrakentaja.fi
Päätoimittaja Jorma Erkkilä
 
Webhotelli: Hostingpalvelu.fi
Anna palautetta
Sisällöntuottajaksi
 

Lisätietoja

Henkilöstö
Mediakortti
Yhteistyökumppanit
Digipaketti
Palvelut lukijoille
Tilaa uutiskirje

 

Tilaa maksuton uutiskirje sähköpostiisi:

Outbound linkkien seuranta

Akateemiset

Akateemiset2

Copyright © 2021 Salkkumedia Oy

Ylös