Asunnot ja kiinteistöt

Hinnoitteluvirhe – miten ostaa sijoitusasunto alle markkinahinnan

Aikaisemmat 8 osaa kulkivat kysymyksen “mikä on motivoitunut myyjä” -teeman alla. Olen ihmetellyt, miksi nämä videot saavuttaa pieniä katselukertoja, vaikka usein kysytään, että miten muka voi ostaa sijoitusasuntoja alle markkinahinnan.

Yksi terävä Ostan Asuntoja YouTube -kanavan tilaaja ehdotti, että voisiko syy olla siinä, että moni ei yhä keksi liittää motivoitunutta myyjää ja alle markkinahintaisia sijoitusasuntoja toisiinsa. Otin neuvon kiitollisena vastaan nyt eteenpäin jatketaan “miten ostaa sijoitusasunto alle markkinahinnan” -kysymysteemalla.

Asuntoaan itse myyvälle tai kiinteistönvälittäjälle voi sattua hinnoitteluvirhe kohteen pyyntihintaa määritettäessä. Hinnoitteluvirhe voi tapahtua molempiin suuntiin. Videolla käydään läpi, miten näitä tunnistetaan ja miten toimitaan, kun hinnoitteluvirhe on tapahtunut ja hintapyyntö on reilusti alle käyvän markkinahinnan.

Tutustu myös näihin:

Ostan asuntoja – Podcast
Ostan asuntoja – Youtube

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös