KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Miksi bitcoinilla on arvoa?

Bitcoinin arvo heittelee rajusti. Silti siihen uskovat sijoittajat pitävät sitä erinomaisena arvonsäilyttäjänä ja inflaatiosuojana.

Bitcoin on menettänyt kolmessa kuukaudessa peräti 47 prosenttia arvostaan. Silti kryptosijoittajat uskovat, että bitcoin on hyvä arvonsäilyttäjä. Äärimmäisen niukkuutensa ansiosta on Bitcoin viimeiset vuodet nähty niukkana digitaalisena arvon säilyttäjänä, joka ei korreloi vahvasti muiden sijoitusten kanssa sekä antaa sijoittajalle suojaa inflaatiota vastaan.

Se on täydellisen niukka resurssi. Sille on asetettu tarkka tuotantotahti, jota se noudattaa, kunnes kaikki 21 miljoonaa Bitcoinia on louhimalla löydetty. Siksi Bitcoinin arvoon uskovat sijoittajat ajattelevat, että siinä on samankaltaisia arvon säilyttämiseen sopivia ominaisuuksia kuin kullassa ja sitä kutsutaankin usein digitaaliseksi kullaksi.

Miksi bitcoinilla on arvoa? Siitä keskustellaan oheisessa kryptovaluuttoja välittävän Coinmotionin Youtube-videossa.

Coinmotionin #Kryptopodi on suomalainen keskusteluohjelma, jossa käydään läpi ajankohtaisia asioita kryptoalasta ja sen trendeistä. Ohjelmassa esitetyt mielipiteet ovat juontajien ja vieraiden omia, joita ei tule tulkita sijoitusneuvoiksi.

Coinmotion​ ​-​ ​SalkunRakentaja ​-​​yhteistyötarjous

Avaa​ ​tili​ ​Coinmotion-palveluun ja aloita kaupankäynti kryptovaluutoilla.​ ​Käyttämällä​ ​alennuskoodia​ ​SRFI17X,​ ​saat​ ​1% treidauskulut​ ​ensimmäiselle​ ​kuukaudelle​ ​(50%​ ​alennus).

Kommentoi

Jätä viesti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ylös